Sofiane Feghouli'den transfer açıklaması!

09.01.2019 - 21:31 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 00:31

Sofiane Feghouli'den transfer açıklaması!

Galatasaray'ın 29 yaşındaki Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Cezayirli futbolcu, transfer teklifinden, Galatasaray'ın Avrupa yolunu ve ikinci yarıdaki hedefleri hakkında birçok konuda konuştu.

Feghouli'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Sakatlıklar..."

Sakatlıklar ve ceza bir takım için en kötü iki şey. Çünkü bu durum takımda eksiklikler yaratıyor.

"Futbol bir takım oyunu..."

Futbol bir takım oyunu ve takım oyununda tüm oyunculara ihtiyaç oluyor. Bazı oyuncular bazı zamanlarda eksik olabiliyor. Ancak burada sizin devreye girip, performansınızı sahaya yansıtmanız gerekiyor.

"Ligin ikinci yarısında..."

İkinci yarıda ligin yanı sıra aynı zamanda Avrupa Ligi'nde oynamaya devam edeceğiz. Bütün oyunculara ihtiyacımız var. Buraya Antalya'ya geldik. Antalya'da iyi bir çalışma süreci geçirdik. Umuyorum ki ligin ikinci yarısında da daha iyi sonuçlar elde edeceğiz.

"Kulübün benim hakkındaki kararını..."

Şu an devam eden 3,5 senelik bir sözleşmem var. Gelecekte ne olacağını Allah bilir, biz bilemeyiz. Kulübün benimle ilgili bir kararı var mı açıkçası bilmiyorum ama ben burada kendimi çok iyi hissediyorum. Taraftarlar da ayrıca bana büyük bir sevgi gösteriyor. Bir oyuncu için bu sevgi çok önemli. Neler olacağını ilerleyen senelerde göreceğiz. Şu ana kadar bir teklif gelmedi.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Benfica hakkında

Benfica'yı Fenerbahçe'yle yaptıkları maçta biraz takip etme fırsatı bulmuştum. İyi bir takım olduklarını biliyorum, bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak. Ancak kendi evimizde rakip kim olursa olsun biz kolay bir şekilde kazanabiliyoruz. Sadece deplasmana gittiğimizde ne yapacağımız önemli. Kendi adıma söylemem gerekirse, Benfica'yı yeneceğimize ve Avrupa'da devam edeceğimize %100 inanıyorum.

Sofiane Feghouli bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 13 karşılaşmada forma giydi. Bu 13 karşılaşmada 1 gole imza atarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta 1 gol atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler