Sofyan Amrabat tercihini yaptı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

21.07.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 12:54

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Faslı orta saha Sofyan Amrabat, transfer için kararını verdi. Detaylar...

Sofyan Amrabat tercihini yaptı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da tamamlayan Fiorentina'nın yıldızı Sofyan Amrabat'ın geleceği merak konusu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Faslı futbolcu, tercihini yaptı.

Amrabat transferine karşı karşıya geldiler

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe, orta sahaya takviye yapmak istiyor. İki ezeli rakip için gündeme birçok isim gelse de Sofyan Amrabat, İstanbul'un her iki yakası için de gündemdeki ortak isim oldu. Hem Sarı-Kırmızılılar hem de Sarı-Lacivertlilerin, Amrabat'a teklifte bulunduğu kaydedildi.

Teklifleri geri çevirdi

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Sofyan Amrabat, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisine yönelttiği teklifleri reddetti.

Premier Lig'de kalmak istiyor

Çıkan haberde Amrabat'ın, Premier Lig'de kalmak istediği ifade edildi. Sezonu Manchester United'da tamamlayan Amrabat için Kırmızı Şeytanlar satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar vermişti.

Ayrılık bekleniyor

27 yaşındaki futbolcunun Fiorentina ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. İtalyan ekibi ile sözleşmesini uzatmak istemeyen Amrabat'ın bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezon 30 maça çıkan oyuncu skor katkısı üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler