Şok gerçek! Olympiakos...

23.11.2019 - 10:25 | Son Güncellenme: 23.11.2019 - 10:25

Şok gerçek! Olympiakos...

Galatasaray’ın bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Radamel Falcao ile ilgili Yunanistan’dan flaş bir yorum geldi. Meğer Kolombiyalı yıldız yaz transfer döneminde Olympiakos’la da görüşmüş.

Falcao, yaz transfer döneminde Galatasaraylı taraftarları en çok heyecanlandıran transferlerin başında geliyordu. Ancak PSG maçından bu yana forma giyemeyen yıldız oyuncu şimdilik hayal kırıklığı yarattı.

Yunan gazeteci Kostas Nikolakopoulos, 33 yaşındaki golcüyle ilgili flaş bir yazı kaleme aldı.

Skorer’in haberine göre futbolcunun Monaco ile ayrılık sürecinde Olympiakos’a transferinin gündeme geldiğini belirten Nikolakopoulos, “Bu yaz Olympiakos’un transfer planlamasındaki sırlardan bir tanesiydi. Başkan Marinakis, Falcao ile görüşse de sonuç olarak bu transfer gerçekleşmedi. Peki şu an Galatasaray’da ne yapıyor? Aşil tendonundaki sorunlarla uğraşıyor. Sahalara ne zaman döneceği belli değil. Sadece bir gol attı, asisti yok. Falcao olayı, bu tarz transferler için heyecanlanan taraftarların yanlış mantalitesinin yeni bir örneğidir. Sadece zaman ve sahadaki oyun gerçeği söyler” ifadelerini kullandı.

Şimdilerde tedavi için Madrid’de bulunan Falcao, önümüzdeki hafta içi İstanbul’a dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler