Şok iddia! Guardiola’nın prensi Arabistan’ a transfer oluyor

Arif Can Yıldız
05.07.2024 - 17:43 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 17:50

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’nın prensi olan Kevin De Bruyne’nin Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad’a transfer olacağı iddia edildi.

Şok iddia!  Guardiola’nın prensi Arabistan’ a transfer oluyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Senelerdir Manchester City forması ile mücadele eden ve sayısız başarılar yakalayan Kevin De Bruyne’nin İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. 33 yaşındaki yıldız futbolcunun futbol kariyerine Suudi Arabistan’da devam etmesi bekleniyor.

Benzema ile takım arkadaşı olacak

İtalyan gazeteci Rudy Galetti’nin haberine göre Manchester City forması giyen Kevin De Bruyne, Karim Benzema’nın top koşturduğu Al Ittihad ile prensip anlaşmasına vardı.

Manchester City onay verdi

Haberde yer alan bilgiye göre Manchester ekibi, Belçikalı orta sahanın takımdan ayrılmasına izin verdi. Maviler, Suudi ekibinden istediği teklifi alması halinde yıldız oyuncu ile yollarını ayıracak.

1 senelik sözleşmesi kaldı

33 yaşındaki oyuncunun City ile olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında son bulacak.

Kupalarla dolu bir kariyer

2015/2016 sezonundan bu yana Manchester City’nin başarısı için mücadele eden deneyimli futbolcu geçirdiği 9 sezonda 6 Premier Lig şampiyonluğu yaşarken 1 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 5 İngiltere Lig Kupası, 2 İngiltere Kupası. 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve 1 UEFA Süper Kupası kazanan oyuncu 2 kez de takımında sezonun oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler