Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Nuri Şahin Bizi Kullandı"

26.04.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 16:59

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Antalyaspor'la polemik yaşadığı teknik direktör Nuri Şahin ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Nuri Şahin Bizi Kullandı"

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak olan seçimliği olağanüstü genel kurulda başkan adayı olarak yarışacak Metin Öztürk'ten, Antalyaspor'la sert polemikler yaşamasına neden olan Nuri Şahin'le ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. 

"Nuri Şahin ve menajeri bizi kullandı"

Metin Öztürk'ün, Spor Arena'ya yaptığı açıklama şöyle:

"Nuri Şahin ve menajeri kendi reklamını yapmak istediği için bizi kullandı. Nuri hoca çok kaliteli, gururla alkışladığımız birisi. 19 takımdan birisinin hocası, hatta hoca da değil bildiğim kadarıyla. Futbolcu lisansı ile orada duruyor. Daha pro-lisansı çıkmadı. Galatasaray'da şampiyonluklar kazanmış, özdeşleşmiş kişiler varken olmaz. Nuri hoca daha ham, belki 3 veya 5 sene sonra olacak. 5 tane maç kazanma ile hoca olunmuyor. İnşallah 5-6 sene sonra milli takımın hocası olur, benim de başkanlık görevim bitmiş olur ve ben seyirci olarak Nuri Şahin'i alkışlarım." dedi.

Ne olmuştu?

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, Nuri Şahin ile ilgili gelen soruya, "Nuri Hoca çok başarılı. Hiçbir hoca ile görüşmemiz yok. Sezon sonunda hocamızla yolları ayırırsak görüşeceğimiz birkaç hocadan biri Nuri Şahin olacaktır." yanıtını vermişti.

 

Antalyaspor Kulübü, Öztürk'ün Nuri Şahin hakkındakı sözleri üzerine resmi siteden, "Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz" ifadeleri, spor etiğinin tamamen dışında bir açıklamadır. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz." açıklamasını yapmıştı.

İlgini Çekebilir
50 milyon Euro verilse kimi transfer eder? Nuri Şahin cevapladı...
Habere Git

Aziz Çetin'den "şımarık kız çocuğu" benzetmesi

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin de yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Metin Öztürk'ün sözleri için, "Galatasaray’ın bir başkan adayının seçim vaadi olarak Antalyaspor’un sözleşmeli hocasının ismini kullanması öncelikle şık değil. Benzetmem yanlış anlaşılmasın, ancak sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin’i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Şahin Antalyaspor’un sözleşmeli hocasıdır.” şeklinde konuştu.

"Şımarık başkanlarla işimiz olmaz"

Metin Öztürk ise Aziz Çetin'in sözlerine sosyal medyadan yaptığı açıklamayla karşılık vererek, “Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz “kızlarımız” üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler