Arda Güler hakkında şoke eden ayrılık iddiası! Ancelotti, Arda'nın yerine onu seçecek...

12.06.2024 - 10:51 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 10:59

A Milli Futbol Takımımız ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanan Arda Güler hakkında İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Arda Güler hakkında şoke eden ayrılık iddiası! Ancelotti, Arda'nın yerine onu seçecek...

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid forması giyen Arda Güler sezonun son bölümünde formayı kapmış ve gösterdiği müthiş performans ile tüm futbolseverleri kendisine hayran bırakmıştı. İspanyol basınından yeni sezon öncesi milli futbolcu ile ilgili flaş bir iddia geldi.

Arda Güler kiralık gönderilebilir

Todofichajes'te yer alan habere göre; Real Madrid'in 19 yaşındaki Arda Güler'i gözden çıkarması olası bir ihtimal. Haberde; Real Madrid yönetiminin Dani Ceballos ile Arda Güler arasında seçim yapması durumunda, kiralık olarak gönderilecek olan oyuncunun Arda Güler olacağı iddia edildi.

"Ceballos kalır. Arda gider"


Bunun nedeni ise Toni Kroos. Carlo Ancelotti, bu sezon emeklilik kararı alan ve Real Madrid'den ayrılan Kroos'un yerini Ceballos'un doldurabileceğini düşünüyor.

İtalyan teknik adamın daha az ofansif ve topu daha iyi kontrol edenden yana tercihini kullanacağı belirtilirken, Ceballos'un tempoyu yakalaması ve sezon öncesinde iyi performans göstermesi halinde istediği dakikaları alacağı kaydedildi.

Haberde Endülüslü oyuncunun, yakaladığı az sayıdaki fırsata ve gösterdiği muhteşem performansa rağmen, hala çok fazla tecrübesi olmayan ve gelecek vaat eden bir Türk oyuncudan daha iyi bir performans sergilediği belirtildi.

"Ayrılması uzak bir ihtimal değil"

TodoFichajes, "Elimizdeki bilgilere göre Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılması ihtimal dışı değil, Ancelotti Ceballos'a güveniyor" detayına da yer verdi. Durumundan haberdar olan Ceballos da, menajerine gelen teklifleri kabul etmemesi yönünde talimat verdi.

Haberde son tercihin Arda Güler değil Ceballos olacağının altı çizildi. Ceballos'un planının Real Madrid'de kalmak olduğu ve Ancelotti'den de tam destek aldığı belirtildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler