Beşiktaş sol açık için Trezeguet'i gündemine aldı

27.04.2022 - 13:17 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 13:31

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına sürdüren Beşiktaş'ın sol açık için Başakşehir'de kiralık oynayan yıldız oyuncu Trezeguet'yi radarına aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş sol açık için Trezeguet'i gündemine aldı

Teknik direktörlüğe Valerien Ismael'i getiren Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda Fransız hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. 3-4-3 sistemiyle oynayacak olan siyah-beyazlılarda yeni sisteme uygun transferler yapılacak.

Beşiktaş, Trezeguet'i gündemine aldı

A Spor'un haberine göre özellikle sol açık, stoper ve santrfor arayan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Beşiktaş'ın Başakşehir'de oynayan Trezeguet ile ilgilendiği ifade edildi. Mısırlı oyuncunun İstanbul ekibiyle sezon sonuna kadar kiralık anlaşması bulunuyor.

Girişimler başladı

Aston Villa ile olan sözleşmesi 2023 yazında bitecek oyuncu için girişimler başladı. İngiliz ekibinde teknik direktör Steven Gerrard'ın Mısırlı oyuncuyu takımda düşünmediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın yardımcısından Benzema taşı!
Habere Git

Aston Villa Trezeguet'i bonservisiyle bu yaz takımdan göndermek istiyor. Beşiktaş'ın 27 yaşındaki oyuncunun transferini makul bir bonservis bedeliyle bitirmek istediği öğrenildi.

9 maçta 6 gol, 2 asist

Bu sezon Başakşehir formasıyla 9 maça çıkan Trezeguet 6 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Mısırlı yıldız daha önce Türkiye'de Kasımpaşa forması giymiş ve 2019 yazında 10 milyon Euro bedelle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler