Sol Bamba'nın vefatının ardından Adanaspor'un teknik direktör adayı belli oldu

02.09.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:23

Adanaspor, teknik direktörü Sol Bamba'nın vefatıyla sarsılmasının ardından yeni hoca adayını belirledi. Güney ekibi, ilk görüşmesini gerçekleştirildi.

Sol Bamba'nın vefatının ardından Adanaspor'un teknik direktör adayı belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un 39 yaşındaki teknik direktörü Sol Bamba, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Güney ekibi, bu şok gelişmenin ardından teknik direktörlük koltuğu için yeni adayını belirledi.

Mesut Bakkal hamlesi

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Adanaspor, teknik direktörlük koltuğu için 60 yaşındaki deneyimli teknik adam Mesut Bakkal'ı düşünüyor.

Çıkan haberde Adanaspor yöneticilerinin, Mesut Bakkal ile görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Amedspor'da çalıştı

Adanspor'un yeni teknik direktör adayı olduğu ifade edilen Mesut Bakkal, son olarak Amedspor'u çalıştırdı. Diyarbakır ekibi, Bakkal yönetiminde 18 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Mesut Bakkal liderliğindeki Amedspor, geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Adanaspor'un başında 3 maça çıktı

Non-Hodgkin Lenfoma hastalığı sebebiyle hayata gözlerini yuman Sol Bamba, Adanaspor'un başında 3 maça çıkmıştı. Turuncu-Beyazlılar bu karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler