Fenerbahçe Transfer Haberleri | Sol bek için yeni aday: De Cuyper

Özgür Koç
21.04.2024 - 15:34 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 16:04

Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nu rekor bir bedelle satmaya hazırlanan Fenerbahçe'de sol bek adayları arasına Belçikalı 23 yaşındaki futbolcu Maxim De Cuyper girdi! İşte detaylar...

Fenerbahçe Transfer Haberleri | Sol bek için yeni aday: De Cuyper

AJANSSPOR - HABER

Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nu rekor bir bedelle satmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin milli futbolcunun yerine Club Brugge forması giyen 23 yaşındaki futbolcu Maxim De Cuyper'i adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.

Maxim De Cuyper transfer listesine eklendi iddiası

Takvim'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli yönetim potansiyeli yüksek genç oyuncuları kadrosuna katarak satışlarından önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda harekete geçen sarı-lacivertli Yönetim, Belçika temsilcisi Club Brugge'da forma giyen 23 yaşındaki Maxim De Cuyper'i transfer listesine ekledi.

47 maçta forma giydi

İstikrarlı futboluyla dikkatleri çeken Maxim De Cuyper, bu sezon 47 maçta görev aldı. 4 gol atan genç yıldız 12 de asist üretti.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

2020 yılında Club Brugge'a imza atan 1.82 boyundaki 23 yaşındaki futbolcu kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Belçikalı sol bekin güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ferdi'nin durumuna göre hareket edilecek

Fenerbahçe Yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun durumu netleştikten sonra Club Brugge ile Maxim De Cuyper için resmi temaslara başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler