Sol Campbell: "Mesut Özil'in Arsenal'de biraz dışlandığını düşünüyorum"

İsa Kethüda
23.11.2021 - 18:32 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 18:43

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in eski oyuncusu Sol Campbell, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil hakkında konuştu. İşte Campbell'ın açıklamaları.

Sol Campbell: "Mesut Özil'in Arsenal'de biraz dışlandığını düşünüyorum"

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'in efsane oyuncularından Sol Campbell, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mesut'un biraz dışlandığını düşünüyorum"

beIN Sports'a konuşan Campbell, "Mesut Özil'in çok iyi, çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Arsenal'de hak ettiği değeri çok göremediği ve kulüpten biraz dışlandığı düşüncesindeyim. 

"Muhteşem bir oyuncu"

Muhteşem bir oyuncu. Burada kendini göstermesi için şartların oluştuğunu düşünüyorum. İyi bir mentalitesi olduğunu biliyorum. Umarım buradaki oyunculara yardımcı olacaktır. Gerçekten kendisi harika bir oyuncu" dedi. 

Arsene Wenger'in Mesut Özil açıklamaları hakkında

Arsene Wenger'in Mesut Özil hakkındaki açıklamalarına da değinen Campbell, "Özil hakkında tabii konuşmuyoruz ama dışarıdan baktığında yanlış anlaşılıyor gibi geliyor bana Mesut. Ben yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. İnanılmaz derecede yetenekli bir futbolcu. Sahadaki çalışkanlığı yanlış anlaşılmış olabilir, biraz daha az koşuyormuş gibi görünüyor ama topu ayağına aldığı zaman ne yapması gerektiğini çok çok iyi bilen bir oyuncu Mesut Özil. İngiltere'de insanlar sadece Mesut'un koşu özellikle odaklandığı için yanlış anlaşılmalar oluyor. O her takımı çok iyi bir takıma getirecek çapta bir oyuncu.

"İnsanları yanlış çıkarmaya da devam edecektir"

O derbide de gol attı. Bu tür pozisyona girdiiğinde ya kaçırmaz ya da kalecinin çalışmasını sağlar. Çok akıllı ve zeki bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İnsanları da yanlış çıkarmaya da devam edecektir" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler