Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir?

27.11.2020 - 11:03 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 11:07

BKM Yapım imzalı STAR TV'nin yeni dizisi Sol Yanım ilk bölümü ile ekranlara geldi. Diziyi izleyenler ise dizi hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Sol Yanım dizi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi araştırmalar yapılırken dizide oynayanların gerçek ismi ve rolleri nelerdir diye araştırmalarda yapılmaya devam ediliyor. İşte tüm detaylar...

Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir?

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. İlk bölümü ile ekranlara gelen Sol Yanım dizisi izleyiciler tarafından beğenilmesi sonrası dizi hakkında araştırmaları da arttırmaya başladı. Peki dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?

İşte oyuncu kadrosu ve konusu...

Dizinin konusu nedir?

Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. “Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!” Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak.

 

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Serra - Özge Yağız

Selim - Tolga Mendi

Biricik - Cemre Baysel

Burak - Emre Bey

Asena – Defne Samyeli

İhsan -Cansel Elçin

Nilgün – Esra Bezen Bilgin

Nazlım – Feyza Civelek

İdil – Seda Akman

Senin için hazırladığımız haberler