Soldado: "İlk suçlu önde oynayan oyuncular"

10.03.2019 - 00:33 | Son Güncellenme: 10.03.2019 - 00:33

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Robinho ve Stefano Napoleoni'nin gollerine engel olamayan Sarı-Lacivertliler sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Konuk ekibin tek sayısı Roberto Soldado'dan geldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Roberto Soldado şöyle konuştu:

"Çok kötü bir ilk yarı geçirdik. Rakibimiz bizden üstündü. İkinci yarıda reaksiyon gösterdik. 1-1'i yakaladık. Gol bulduk. Saha içinde 1-1 olunca kazanacağımızı hissettik. Ama takım halinde hatalar yapıyoruz. En temel problemimiz basit goller yememiz. Bunun da ilk olarak suçlusu forvet oyuncularıdır diye düşünüyorum. Alt sıralardan bir türlü uzaklaşamıyoruz. Hatalardan ders çıkarmalıyız. Gelecek hafta 3 puan alırsak nefes alacağız. Özgüvenimizi de bu 3 puan yukarı taşır. Bugün ikinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyduk. Ama bu futbolu golle taçlandıramadık.

Alt sıralardan kurtulamıyoruz. Çünkü 90 dakika aynı futbolu oynayamıyoruz. Başakşehir kaliteli bir takım. İlk 45 dakika iyi oynadılar. Baskı yapamadık. İkinci yarıda tam tersini gördük. İkinci yarıda top kayıplarını azalttık. Basit top kayıpları yaptık. Rakibin istediği gibi oynamasına yardımcı olduk. Bireysel ve takım olarak hatalar yaptık. Bir gün 45 dakika iyi, bir gün 60 dakika iyi oynuyoruz. Zaten 90 dakika iyi oynayabilsek farklı bir yerdeydik. Gelecek hafta kazanmak ve rahatlamak istiyoruz. Sivasspor maçı bizim için şu an daha da önemli."

Senin için hazırladığımız haberler