Soldado: 'Taraftarlarımız bugün çok gerinlerdi...'

18.12.2017 - 22:30 | Son Güncellenme: 18.12.2017 - 22:30

Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipten Soldado, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Mehmet Topal'ın golü bizi rahatlattı..."

Çok önemli bir 3 puandı bizim için. Takımızıın olumlu yönde bir gidişatı vardı ve bunu devam etttirmek adına önemli bir maçtı. Karşılaşmanın başında kapanan Karabük bizi zorladı. İstediğimiz alanları vermediler bize. İkinci yarıda Mehmet Topal'ın kafa golü bizi rahatlattı.

"Taraftarlarımız bugün çok gerinlerdi..."

Taraftarlarımız bizi maç içinde sürekli itmek istiyor. Sürekli atak oynamamızı bekliyorlar. Bugün çok gerginlerdi. Biraz daha rahat olabilirler. Biz iyi oynayan, iyi dinamiklere sahip olan bir takımız. Bu yüzden birlik olursak Fenerbahçe'yi daha iyi yerlere taşıyacağız.

Soldado'nun FB TV'ye açıklamaları ise şu şekilde:

"Çok önemli bir galibiyet aldık evimizde. Olumlu yönde gidişatımız vardı. Bu akşam ligin son sırasında bulunan takım ile karşılaşacağımızı biliyorduk ve  işimizin zor olacağını da biliyorduk. Kornerden bulduğumuz golle 3 puanı aldık. Taraftarımız bu akşam çok gergindi ama 3 puanı alıp onlara bu galibiyeti hediye ettik. Üst sıralardayız ve ligin ikincisiyiz."

Senin için hazırladığımız haberler