Soldado ve Jailson ifade verdi! O sözler...

06.11.2018 - 10:13 | Son Güncellenme: 06.11.2018 - 13:13

Soldado ve Jailson ifade verdi! O sözler...

Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşmış ve derbi maç 2-2 bitmişti. Olaylı geçen derbinin yankıları halen devam ediyor.

Yönetim oyunculardan savunma istedi

Fenerbahçe yönetiminin, Galatasaray derbisinin bitişiyle birlikte çıkan olaylarda kırmızı kart gören Soldado ve Jailson ile ilgili tavrı merak konusu oldu.

Futbolcular ifade verdi

Sarı-lacivertli futbolcular, yönetimin savunma istemesinin ardından maçla ilgili yaşananlar hakkındaki raporlarını yönetime sunduğu belirtildi.

Jailson: "Soldado'ya yapılan hareketi kaldıramadım"

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Jailson’un savunmasında takım arkadaşı Roberto Soldado’ya yapılan hareketi kaldıramadığını söylediği öğrenildi.

"Tokat attım ama pişmanım"

Jailson, ifadesinde, ”Gece gündüz bir arada bulunduğum bir takım arkadaşıma tekme atılması çok ağrıma gitti. Bu olayı görünce kendimi tutamayarak tokat attım ama pişmanım. Kavganın devamında ise G.Saraylı oyuncular üzerime gelmeye başladı” dedi.

Yönetimden ceza yolda

Sarı-lacivertli oyuncu, “Bu sırada bile kimseye karşılık vermedim.” diye konuştu. Yönetimin, oyunculara alacakları ceza ve savunmalarına göre para cezası vereceği de gelen haberler arasında.

"Kavgayı Belhanda başlattı"

Öte yandan Roberto Soldado da derbide yaşananları anlattı. Golcü oyuncu, Galatasaray forması giyen Belhanda’nın olayları başlattığını savundu.

Soldado: "Büyük haksızlık"

Soldado, “Belhanda dizleriyle bana tekme attı. Sonra hareketini devam ettirdi. Ben de yüzünü tuttum” diyen İspanyol forvetin “Ardından o da benim yüzüme yapıştı. Benim kırmızı görüp onun görmemesi büyük haksızlık” yazdığı bildirildi.

Olaylarla ilgili karar Perşembe günü

Olaylı derbiyle ilgili sevk raporlarını hazırlayan TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tebliğ edecek. 8 Kasım Perşembe günü toplanacak olan kurul, kararını da aynı gün içinde verecek. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler