Soldado’lu Granada’ya sürpriz izni yok

08.04.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 00:01

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester United, Granada’yı deplasmanda 2-0 yenerek tur için avantaj yakaladı. İşte detaylar…

Soldado’lu Granada’ya sürpriz izni yok

AJANSSPOR-HABER

Tarihinde ilk kez Avrupa’da çeyrek final heyecanı yaşayan Granada, Manchester United’a kendi evinde 2-0 yenildi. İspanya’da oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında konuk ekip 31. dakikada Marcus Rashford ile öne geçti. 

Son sözü Bruno Fernandes söyledi

İngiliz temsilcisi bu üstünlüğünü ikinci yarıda da korumayı bildi ve son dakikada da Bruno Fernandes’im penaltısıyla karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Granada’da Fenerbahçe’nin eski golcüsü Roberto Soldado 90 dakika forma giydi.

Rashford tarihe geçti

Kırmızı Şeytanlar’da Marcus Rashford, bu maçla birlikte Wayne Rooney'den sonra arka arkaya iki sezonda 20’den fazla gol atan ilk Manchester United oyuncusu oldu.

Manchester United-Granada rövanş maçı ne zaman

Bu tura kadar büyük sürprizlerle gelen ve Serie A’nın güçlü ekiplerinden Napoli’yi saf dışı bırakan Granada ile Manchester United arasındaki UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması 15 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de Old Trafford’da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler