"Son çeyrek bize yetmedi"

05.11.2017 - 17:14 | Son Güncellenme: 05.11.2017 - 17:14

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi evinde Banvit'e, 81-76 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Mihailo Uvalin, son çeyrekteki etkili oyunlarının kazanmalarına yetmediğini söyledi.

Uvalin, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda etkili oynayan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Üçüncü çeyrekteki kötü oyunlarının kaybetmelerini sağladığını kaydeden Uvalin," İlk yarıda çok daha iyi kontrol sağladık. Rakip ilk yarıda gergin oynadı bu bizim için avantaj oldu. Bunu iyi kullandık. İkinci yarıda daha yumuşak oynadık. İkinci yarıda iyi değildik. Üçüncü çeyrekte 11 sayı geriden geldiler. Dördüncü periyotta daha iyiydik. Kazanabilecek duruma da getirdik, ancak olmadı." dedi.

Banvit Başantrenörü Sasa Filpovski ise, zorlu bir deplasmandan galip ayrıldıklarını aktararak, şöyle konuştu:

"Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Çok zor bir deplasmandan galip ayrıldık. Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda rakibe çok sayı atmalarına izin verdik. Kendi yarıda kendi oyunumuzu oynadık. Basit hatalar yaptık ve rakip geriden geldi. Ancak kazanmasını bildik."

Senin için hazırladığımız haberler