SON DAKİKA: 2022 KPSS Lisans temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı yayınlandı

31.07.2022 - 00:16 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 00:20

2022 KPSS Lisans sınavına giren adaylar soru kitapçığı açıklandı mı cevap anahtarı açıklandı mı gibi sorular aranmaya başlandı. Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

SON DAKİKA: 2022 KPSS Lisans temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı yayınlandı

AJANSSPOR HABER

2022 KPSS Lisans sınavları sona erdi. Adaylar sınavdan çıktıktan hemen sonra ise soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı gibi aramalar yapmaya başladılar. İşte detaylar...

KPSS saat kaçta başladı ve kaçta bitti?

Genel yetenek ve genel kültür oturumu saat 10.15'te başlayacak. Sınavda 120 soruya karşılık adaylara 130 dakika süre verilecek. Eğitim bilimleri oturumu ise saat 14.45'te başlayacak. Adaylara 100 dakika süre verilecek ve 80 soru yöneltildi.

KPSS sınavına kimler girebilir?

KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans, ortaöğretim okullarından veya ön lisans programlarından (lise, meslek lisesi, iki yıllık meslek yüksekokulları ve dengi açıköğretim) mezun olanlar ile sınavın geçerlilik süresi içerisinde (iki yıl) mezun olabilecek durumda bulunanlar içindir.

KPSS Lisans soru kitapçılığı ve cevap anahtarı açıklandı mı?

KPSS lisans sınavından çıkanlar soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı mı gibi aramalar yapıyorlar. Bugün akşam saatlerine doğru açıklanması bekleniliyor. Cevaplar ise ÖSYM Aday İşlemlerinden yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler