SON DAKİKA! Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi! İşte o anlar...

28.04.2018 - 11:34 | Son Güncellenme: 28.04.2018 - 11:34

SON DAKİKA! Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi! İşte o anlar...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün çağrısıyla kürsüde bir araya geldi. İkili önce tokalaşırken sonrasında sıcak bir görüntü sergilediler. 

Aziz Yıldırım'dan güldüren sözler!

Aziz Yıldırım ilk olarak esprili bir şekilde şu sözleri sarf etti: "Vefa Küçük gereksiz işler yapıyorsun. Bugün bizim seçim yok. Diğer divan başkanı adayı gelsin biz Vefa Beyi el sıkıştıralım."

Aziz Yıldırım: 'Benim tek bir isteğim var...'

Aziz Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni bir süreç başlıyor. Ali Bey benimle birlikte 6 yıl çalıştı. Benim tek bir isteğim var. Yargıtay kararı ile beraat etmek. Sadece kendim için değil o dönemki yönetici arkadaşlarımız da beraat edecek. Yoksa Fenerbahçe Başkanı olmak gibi bir beklentim yok. Bu kulübün kapısında bekçi olmaya razıyım." 

Aziz Yıldırım'ın konuşması bittikten sonra salondakiler ve Ali Koç, Yıldırım'ı alkışladılar. 

Ali Koç kısa tuttu!

Sonra söz alan Ali Koç ise, "Başkanımızın sözleri üzerine konuşmam olmaz" dedi. 

Salonda bir alkış tufanı daha koparken Vefa Küçük, "İşte Fenerbahçe budur" dedi. 

'Benim mücadelem...'

"Bunu bugün söylemiyorum. 2013'teki yargılama kararının devamının ardından sonra dedim. Fenerbahçe Başkanlığından ayrılmamak gibi düşüncem yok. Benim aileme bırakacağım en önemli miras Fenerbahçe'dir. Böyle bir şey olsa 1 milyon üye kampanyasını yapmazdım. Benim amacım Fenerbahçe'yi halka açmaktı. Benim mücadelem Fenerbahçe'deki kara lekeyi silmektir."

Senin için hazırladığımız haberler