Beşiktaş, N'Sakala'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı

22.11.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 18:34

Beşiktaş Kulübü, Fabrice N'Sakala'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş, N'Sakala'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada 31 yaşındaki Kongo'lu sol bekin geçici süreyle kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz Fabrice Nsakala geçici süreyle kadro dışı bırakılmıştır.

Fabrice Nsakala bundan sonra çalışmalarını Futbol A Takımımızdan ayrı sürdürecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Kadro dışı sayısı 4 oldu

Beşiktaş'ta Ljajic, Lens ve Douglas da sezon başından bu yana kadro dışı bırakılmıştı. N'Sakala ile birlikte Beşiktaş'ta kadro dışı kalan oyuncu sayısı 4'e yükseldi.

 

Paylaşımları taraftarı kızdırmıştı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle siyah beyazlı taraftarların büyük tepkisini çeken 31 yaşındaki sol bekin de mutsuz olduğu öğrenildi.

Son 5 maçta kadroya alınmadı

Siyah-beyazlı takımın oynadığı son 5 maçta kadroya dahi alınmayan 31 yaşındaki Kongolu sol bek, bu sezon çıktığı 7 maçta 616 dakika sahada kaldı. 

Takımdan ayrılmak istiyor

25 resmi karşılaşmada forma giymesi halinde sözleşmesinin 1 yıllık opsiyonu devreye girecek olan N'Sakala'nın devre arasında takımdan ayrılmak istediğini Ajansspor olarak daha önvce duyurmuştuk.

Alanyaspor'dan transfer oldu

Kongolu sol bek 12 Ağustos 2020 tarihinde Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu daha önce Troyes, Anderlecht gibi takımlarının da formasını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler