Beşiktaş'tan, eski Galatasaraylı için flaş hamle! Resmi görüşmeler başladı

Akın Ungan
15.08.2023 - 19:52 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 00:20

Son dakika | Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Milot Rashica için Norwich City ile resmi transfer görüşmelerine başladı. Detaylar.

Beşiktaş'tan, eski Galatasaraylı için flaş hamle! Resmi görüşmeler başladı

Daha önce Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, flaş bir hamlede bulundu. Siyah-Beyazlı kulüp, ezeli rakibi Galatasaray'ın listesinde yer alan Milot Rashica'yı gündemine aldı. TRT Spor'un haberine göre Kara Kartal, Sarı-Kırmızılılar'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Milot Rashica için resmi girişimlerde bulundu.

Transfer görüşmeleri başladı

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi, bonservisi Championship temsilcisi Norwich City'de bulunan Milot Rashica için İngiliz kulüp ile temasa geçti. Siyah-Beyazlılar resmi transfer görüşmelerine başladı.

Sözleşme 4 yıl

Sports Digitale'de yer alan habere göre ise Beşiktaş'ın, Milot Rashica'yı 5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı ve Kosovalı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi. Milot Rashica'nın, bu gece saat 01.10'da sağlık kontrolü için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacağı ifade edildi.

Okan Buruk da istiyordu

Şampiyon kadroyu korumakla beraber yıldız transferler ile güçlenen Galatasaray, geçen sezonki performansıyla dikkat çeken Milot Rashica'yı tekrar takımda görmek istiyordu. Teknik direktör Okan Buruk, özellikle Rashica'nın Sarı-Kırmızılı ekipte olmasını talep etmişti.

İlgini Çekebilir
Kartal pozu verdi, Kap bildirimi geldi
Habere Git

Tete geldi, Zaniolo'nun gidişi gündemde...

Hücumun sağında görev yapan Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya transferi gündemde. Galatasaray, o bölgeye Tete hamlesini yaparak Zaniolo'nun boşalttığı alanı doldurdu.

Sağ kanat kalabalık

Milot Rashica'yı isteyen Sarı-Kırmızılılar'da sağ kanatta görev yapan Yunus Akgün, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz gibi isimler de yer alıyor.

Beşiktaş ilk maçına kanatsız çıktı

Öte yandan Beşiktaş'ın ise sağ kanada takviye yapma ihtiyacı bulunuyor. Şenol Güneş, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında sağ önde, asıl sağ bek olan Onur Bulut ile başladı. Rachid Ghezzal'ın sakatlığı, Kara Kartal'da sağ kanat boşluğu yarattı.

Senin için hazırladığımız haberler