Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, hayatını kaybetti! Kaç yaşında?

Ali Bozkurt
25.11.2022 - 11:02 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 14:17

Galatasaray ve Türkiye A Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, hayatını kaybetti. Kaç yaşında ve neden öldü?

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, hayatını kaybetti! Kaç yaşında?

AJANSSPOR HABER

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, hayatını kaybetti  Nuriye Terim'in cenazesi, yarın düzenlenecek törenin ardından Asri Mezarlık'ta defnedilecek.

Hastanede hayatını kaybetti

Terim'in annesi Nuriye Terim, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak Adana Acıbadem Hastanesine kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Nuriye Terim bugün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Talat Terim'in yanına defnedilecek

Nuriye Terim'in, yarın öğle namazı sonrası Asri Mezarlıkta eşi Talat Terim'in mezarının yanına defnedileceği öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'in Adana'ya gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Terim 6 Şubat 2019 yılında da 94 yaşındaki babası Talat Terim'i kaybetmişti.

Fatih Terim'in annesi kaç yaşında?

Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim, 91 yaşında hayata veda etti. 

Ajansspor olarak Nuriye Terim’e Allah’tan rahmet, Terim ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray, Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim’in vefatı için taziye mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Efsanemiz Fatih Terim’in kıymetli annesi Nuriye Terim’in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhume Nuriye Terim’e Allah’tan rahmet; kederli Terim Ailesi’nin tüm mensuplarına, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz" denildi.

TFF'den taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefatı için taziye mesajı yayımladı. TFF'nin resmi internet sitesinden paylaşılan taziye mesajında şöyle denildi: "A Milli Takımımızda 3 dönem Teknik Direktörlük ve Türkiye Futbol Direktörlüğü görevlerini başarıyla gerçekleştirmiş Sayın Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; Sayın Fatih Terim, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler