Son dakika: Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gidiyor! İşte yeni takımı ve bonservis bedeli...

08.08.2024 - 08:13 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 09:43

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'e transfer oluyor. Sarı lacivertli yönetim, Brighton'ın teklifini kabul etti. İşte detaylar...

Son dakika: Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gidiyor! İşte yeni takımı ve bonservis bedeli...

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Fenerbahçe ve A Milli Takım formasıyla sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan EURO 2024'te değerine değer katan Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye transfer oluyor.

Brighton'un teklifi kabul edildi

Teknik direktör Jose Mourinho'nun da isteğiyle Ferdi Kadıoğlu'nu astronomik bir teklfi gelmediği halde kadroda tutmayı playan Fenerbahçe yönetimi, milli yıldızın Premier Lig'de oynamak istemesi nedeniyle Brighton'dan gelen teklifi kabul etti.

25 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan pay

İngiliz ekibinin Ferdi Kadıoğlu'nun transferi karşılığında bonuslarla birlikte 35 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay verecek.

Küçük detaylar kaldı

Transferin tamamlanması için küçük detayların kaldığı ve bu detayların tamamlanmasının ardından Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Fenersahçe formasıyla 51 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu 3 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Ferdi, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde 3 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti.

Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler