Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
13.03.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 17:01

Son dakika haberi... Beşiktaş ile oynayacakları maç için İzmir'den İstanbul'a gelen Galatasaray'da Yönetici Nihat Kırmızı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, hava muhalefetinden dolayı İspanya'dan İzmir'e gelebilmiş ve İstanbul'a dönmenin yollarını aramıştı. Bu süreçte TFF'den derbinin ertelenmesi yönünde talepte bulunan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın olumsuz cevabı ile karşılaşmıştı.

Sarı-Kırmızılı kafileden ilk açıklama

Beşiktaş'ın ertelemeye karşı çıkmasının ardından İzmir'deki derbi hazırlıklarını sonlandırarak, İstanbul'a gelen Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, ilk açıklamayı yaptı.

"Sahada akacak tere karşı yapılan en büyük haksızlıktır!"

Nihat Kırmızı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle en son söyleyeceğim şeyi ilk başta ifade etmek istiyorum; bu kadar laf kalabalığı ve bu kadar demagoji, futbolcuların sahada akıtacakları tere karşı yapılan en büyük haksızlıktır! "

"Emre Kocadağ ile konuyu görüştüm"

"Başkanımız Burak Elmas, TFF yetkilileriyle temasta bulunurken, ben de Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile konuyu görüştüm."

İlgini Çekebilir
Galatasaray İstanbul'a indi!
Habere Git

"Anlayış beklediğimizi ilettim"

"Sayın Kocadağ’ı kar yağışının şiddetini artırmaya başladığı cuma günü, öğle saatlerinde arayarak, yaşadığımız sıkıntıyı aktardım. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden de anlayış beklediğimizi ilettim."

"Beşiktaş'ın 'talep gelmedi' açıklaması gerçek değil"

"Sayın Emre Kocadağ, konuyu değerlendirip dönüş yapacağını belirtmiş; 1 saat sonra da Kulüp olarak ertelemeye sıcak bakmadıklarını söylemiştir. Gelinen noktada Beşiktaş’ın yapmış olduğu “Bizlere hiçbir şekilde talep gelmemiştir” açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır."

Senin için hazırladığımız haberler