Trabzonspor, Gervinho'nun Mevcut Sözleşmesini Feshederek Yeni Kontrat İmzaladı

28.01.2022 - 16:29 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 02:47

Trabzonspor, Gervinho'nun mevcut sözleşmesinin feshedildiğini ve Temmuz ayında başlayacak yeni bir kontrat imzalandığını duyurdu. İşte detaylar...

Trabzonspor, Gervinho'nun Mevcut Sözleşmesini Feshederek Yeni Kontrat İmzaladı

Trabzonspor, yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Fildişi Sahilli futbolcusu Gervinho'nun mevcut sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildiğini ve 34 yaşındaki oyuncuyla Temmuz ayında başlayarak Mayıs 2023'e kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

Karadeniz ekibinden konuyla Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Kouassi Gervais Yao arasındaki, 01.07.2021 başlangıç 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılmak sureti ile sonlandırılmış olup, oyuncumuzla Şirketimiz arasında, 01.07.2022 başlangıç 31.05.2023 bitiş tarihli yeni bir anlaşma yapılmıştır. Yapılan yeni anlaşma ile oyuncumuzun eski sözleşmesindeki hakları korunmuştur.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un iki transferinde kriz! Geri dönüyorlar
Habere Git

Çaykur Rizespor maçında çapraz bağları koptu

Karadeniz ekibinin sezon başında Serie A ekibi Parma'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 34 yaşındaki futbolcu Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada sağ diz ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle sezonu kapatmıştı.

Tecrübeli yıldız bu sezon bordo mavili formayla 13 maçta forma giyerken, 2 gol ve 1 asistlik peformans sergiledi.

Kouassi'nin lisansı çıkartılabilecek

Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen ancak yabancı sınırlaması nedeniyle lisansı çıkartılamayan Fildişi Sahilli Jean Evrard Kouassi'nin lisansı, Gervinho'nun sözleşmesinin feshedilmesiyle çıkartılabilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler