KPSS Lisans sonuçları açıklandı mı ve ne zaman ve sonuç sorgulama yap

21.10.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 12:41

ÖSYM tarafından KPSS Lisans sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylar sonuçlar açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta ve sonuç sorgula gibi aramalar yapıyor. Detaylar...

KPSS Lisans sonuçları açıklandı mı ve ne zaman ve sonuç sorgulama yap

AJANSSPOR HABER

Ertelenen KPSS Lisans sınavına tekrardan giren adaylar sonuçların ne zaman yapılacağına dair merakla araştırmalar yapmaya başladılar. ÖSYM sonuçları saat kaçta açıklayacak ve tarihi, saati belli oldu mu gibi aramaları sürdürüyorlar. İşte sonuç sorgulama sekmesi ve sonuçlara dair tüm detaylar...

KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM sınav takvimine göre KPSS Lisans sınavı sonuçları 21 Ekimde (Bugün) erişime açılacak. İlerleyen saatler içinde ÖSYM'nin sonuçları açıklaması bekleniliyor.

Sınav sonucu nasıl öğrenilir?

ÖSYM https://ais.osym.gov.tr/yetki/giris sitesine girdikten sonra veya ÖSYM - Aday İşlemleri giriş yaptıktan hemen sonra TC Kimlik No-Şifre ile giriş yapınız. E-devlet seçeneği kullarakta giriş yapabilirsiniz. giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan sonuçlarım sekmesine tıklayınız. Ardından ise 2022 KPSS Lisans sınav sonuçlarını tıklayınız. Sınav sonuç kağıdını görüntüle yapabilirsiniz.

Sınav Sonuç Sorgulama

Sınav sonuç sorgulama yapmak için https://sonuc.osym.gov.tr/ sistesine giriş yapınız. Ardından ise 2022 KPSS Lisans seçeneğini tıklayarak sonucunuzu öğreniniz.

Sonuçlar açıklandı

KPSS  Lisans sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Aday İşlemleri sekmesinden girerek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler