Kulüpler Birliği Olağanüstü Toplanma Kararı Aldı!

Akın Ungan
09.03.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 16:58

Kulüpler Birliği, MHK ve TFF'nin Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemler için verdiği kararı ve yayın ihalesini görüşmek için olağanüstü toplanıyor.

Kulüpler Birliği Olağanüstü Toplanma Kararı Aldı!

MHK'nın hakemler hakkında verdiği kararı TFF yönetim kurulunun onaylaması üzerine, içinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi isimlerinde yer aldığı 11 hakemin görevine son verildi. Sürpriz karar, geniş yankı bulurken Kulüpler Birliği Vakfı harekete geçti.

Kulüpler Birliği olağanüstü toplanıyor

TFF'nin yeni hakem listesini açıklaması üzerine Kulüpler Birliği Vakfı, olağanüstü toplanma kararı aldı. Yapılacak olan toplantıda, Süper Lig'de görev yapacak hakemlerin yeni listesi ve yayın ihalesi konusunun konuşulacağı kaydedildi.

Toplantı yarın

Toplantının, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva Tesisleri'nde 10 Mart Perşembe günü yapılması planlanıyor.

Daha önce açıklama yapılmıştı

Kulüpler Birliği Vakfı daha önce, TFF'nin hakemlerle ilgili verdiği kararda herhangi bir etkileri olmadığını, verilen kararın bilgileri dahilinde olmadığını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Hakem depremi: Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus...
Habere Git

Kulüpler Birliği: "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 8 Mart 2022 Salı günü kamuoyu ile paylaşılan 'Süper Lig ve 1. Lig Hakem ve Gözlemci Klasmanları' başlıklı hakem kadrolarına dair alınmış olan kararlarda bazı yayın organlarında iddia edildiğinin aksine Kulüpler Birliği Vakfı'nın hiçbir şekilde bilgisi ve dahlinin olmadığını kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

Senin için hazırladığımız haberler