SON DAKİKA | Ligler ertelenecek mi? Karar belli oldu!

19.03.2020 - 13:11 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 13:14

Süper Lig ertelendi mi? Lig askıya alındı mı? Maçlar ne zaman tekrar oynanacak? İşte cevabı...

SON DAKİKA | Ligler ertelenecek mi? Karar belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliğinin başkanları ile bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu'nun alacağı karara ilk kez Ajansspor ulaştı!

Ligler ertelenecek mi? İşte detaylar...

Salim MANAV- 

Dünyayı saran koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle birçok ülkede spor müsabakaları askıya alınırken, TFF Başkanı Nihat Özdemir, UEFA ile yapılan toplantı sonrasında açıklama yapmış ve liglerin seyircisiz olarak oynanması kararında bir değişiklik olmadığını belirtmişti.

Kasapoğlu açıklayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliğinin başkanları ile bir araya geldi.

Kasapoğlu'nun kararına ilk kez Ajansspor ulaştı!

Ajansspor'un haberine göre; Türkiye'de liglerin 3 hafta ertelendiği ve Bakan Kasapoğlu'nun konuyla ilgili bugün açıklama yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Kasapoğlu toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, "'Gündemimizde birçok konu var. Ancak içinde olduğumuz günler itibariyle federasyonlar ile hem bugünü hem de yarını titizlikle planlamak zorundayız. Amaç buradan irtifa kaybetmeden çıkabilmek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler