Son dakika! Jan-Niklas Beste'nin menajeri transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi

19.05.2024 - 14:46 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 15:03

Bundesliga takımlarından FC Heidenheim'in 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jan-Niklas Beste'nin menajeri transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Son dakika! Jan-Niklas Beste'nin menajeri transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına iki hafta kaldı. Kulüpler gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken flaş bir gelişme yaşandı. 

Jan-Niklas Beste'nin temsilcisi İstanbul'da

Bundesliga'da sezonu 8. sırada tamamlayan Heindenheim'ın Alman oyuncusu Jan-Niklas Beste'nin temsilcisi İstanbul'a geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jan-Niklas Beste'nin temsilcisi transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a geldi.

Adı Beşiktaş ile anılıyordu

Sol kanadın yanı sıra sol bek ve orta sahanın solunda da forma giyebilen 1.75 boyundaki Jan-Niklas Beste'nin adı transferde Beşiktaş ile anılıyordu.

22 gole direkt katkı yaptı

Bu sezon Heidenheim formasıyla 32 maçta sahaya çıkan Alman oyuncu, 8 kez fileleri havalandırırken 14 kez gol pası verdi. 

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Borussai Dortmund altyapısından yetişen Jan-Niklas Beste, sırasıyla Emmen, Bremen, Regensburg ve Heindenheim formaları giydi. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro

Almanya Milli Takım altyaş kategorilerinde 30 maç forma giyen Jan-Niklas Beste'nin güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler