Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı! PFDK sevkleri yarına kaldı

Özgür Koç
26.03.2024 - 13:26 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 13:35

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerinin ortaya çıkan yeni görüntü nedeniyle yarına kaldığı ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı! PFDK sevkleri yarına kaldı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 17 Mart’ta Papara Park'ta oynanan olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından bugüne kadar yapılmayan PFDK sevklerinin bugün gerçekleştirilemesi bekleniyordu. Gelen son iddiaya göre ise ortaya yeni çıkan bir görüntünün incelenmesi nedeniyle yarına kaldı. 

"İncelemeye değer yeni bir görüntü var"

Fanatik Gazetesi'nden Umut Eken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerinin yarına kaldığını ve gerekçesini açıkladı.

Eken paylaşımında "İncelemeye değer yeni bir görüntü var. Görüntüde Osayi’ye yönelik bir saldırı söz konusu." ifadelerini kullandı. 

"Sevkler yarın gerçekleşecek"

Umut Eken, PFDK sevklerinin yarın yapılacağını ise şu sözlerle duyurdu:

"Bugün hukuk müşavirliği bu son görüntüyü inceleyecek. Sevkler yarın gerçekleşecek." 

Neler yaşanmıştı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ancak maç bitiminde saha karıştı. Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçın sonunda sarı lacivertli futbolcular galibiyeti sahanın ortasında kutlarken bazı bordo-mavili taraftarlar sahaya indi. Taraftarlar ile Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri müdahale etmekte güçlük çekti.

Senin için hazırladığımız haberler