Kayserispor, Onur Bulut'la Sözleşme Uzattı | Fenerbahçe Detayı | Serbest Kalma Maddesi

Orhan Gülek
04.02.2023 - 15:37 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 15:55

Transfer haberi: Süper Lig'de Kayserispor, transferin gözdesi olan Onur Bulut'la sözleşme uzattı. 28 yaşındaki savunmacının serbest kalma bedeli de belli oldu.

Kayserispor, Onur Bulut'la Sözleşme Uzattı | Fenerbahçe Detayı | Serbest Kalma Maddesi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Yukatel Kayserispor'da forma giyen Onur Bulut'un transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki sağ bekle sözleşme uzatma konusunda anlaştı. 

Sözleşmesi uzatıldı, işte serbest kalma maddesi...

Kayserispor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Onur Bulut'la 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kayseri temsilcisinin Onur'la imzaladığı 3 yıllık sözleşmede 1 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi de yer alıyor. 

Fenerbahçe detayı...

Kayserispor, Fenerbahçe ile Onur Bulut'un transferi için Mame Thiam'ın Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki davasından feragat artı 1 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli karşılığında prensip anlaşmasına vardı. Kayseri ekibi, oyuncunun Fenerbahçe ile görüşmesine de izin verdi. 

İlgini Çekebilir
Onur Bulut, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Resmi açıklama...
Habere Git

Transferde öncelik Fenerbahçe'de...

Ara transfer döneminin bitmesine 48 saat kalaya kadar Onur Bulut transferinde öncelik Fenerbahçe'de, Sarı-Lacivertli kulüp oyuncuyla anlaşamazsa 1 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi geçerli olacak.

Onur Bulut'un performansı

Sağ bekte görev yapan Bulut, bu sezon Kayserispor forması ile 22 maçta 3 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler