Son dakika transfer haberleri! Kimler geliyor...

01.06.2017 - 08:46 | Son Güncellenme: 01.06.2017 - 08:46

Son dakika transfer haberleri! Kimler geliyor...
Süper Lig'de yeni sezon bitmeden çıkan transfer haberleri taraftarı heyecanlandırmaya başladı.
Şampiyon olan Beşiktaş gelecek sezon direk katılacağı şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kuracak.
Galatasaray'da ise Dursun Özbek en az 5-6 kaliteli transfer yapılacağı sinyalini vermişti.
Takımın başına Aykut Kocaman'ı getirecek Fenerbahçe ise yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
Trabzonspor ise 50. yılında şampiyonluğa oynayacak kadro için takviyeler yapacak. İşte 4 büyük takım için ismi geçen transferler...

Leipzig - Bruma

Portekiz’in Record gazetesi, Leipzig'in Bruma için Galatasaray’la 18 milyon Euro’ya (72 milyon Lira) anlaştığını duyurdu. Gün içinde açıklama yapan menaceri Balde de bu iddiayı doğruladı. Buna göre genç yıldızın Alman kulübüne yıllık maliyeti tam 6.6 milyon Euro (26.4 milyon Lira) olacak!

Trabzonspor - Tolga Zengin

Fabri’nin yüksek form grafiği sonrasında formasını İspanyol eldivene kaptıran 33 yaşındaki Tolga Zengin'in, Trabzonspor'a geri dönebileceği iddia edildi. (Fanatik)

Fenerbahçe - Moussa Sow

Yönetim, kiralık olarak forma giyen ve kalmak isteyen Sow’a, “Bonservis sorununu çöz” mesajını vermişti. Senegalli oyuncu, 2 günlük izni fırsat bilerek kulübüyle görüşmek için Dubai’ye gitti. Sow, Al-Ahli’li yöneticilere en azından 1 yıl daha Fenerbahçe’ye kiralanmak istediğini söyleyecek. (Fanatik)

Bruma - RB Leipzig

beIN Sports'ta yayınlanan Maraton programında açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka, daha önce Bruma için 9 milyon Euro'luk bir teklif sunan RB Leipzig'in şimdi de sözlü olarak 12 milyon Euro teklif ettiğini duyurdu.

Villarreal - Enes Ünal

Enes Ünal 14 milyon euro karşılığında İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'e transfer oldu. Bu transferden 1.4 milyon euro Bursaspor'un kasasına girecek. M.City isterse 20 milyon euro'ya Enes'i geri alabilecek.

Galatasaray - Sinan Gümüş

Alanyaspor deplasmanında iki gol atıp, Cim-Bom’un galibiyetine önemli katkı sağlayan genç futbolcu, iki yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmayı kafasına koydu. 500 bin euroluk ücreti de artırılmayan golcünün bu düşüncesinde, Tudor’un olumsuz tavırları etkili oldu. (Skorer)

Başakşehir - Chedjou

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir’in teklifine “Evet” dedi. Kamerunlu stoper 2+1 yıllık imza atacak. G.Saray’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Chedjou’nun, Başak- şehir’den 800-900 bin Euro civarında bir rakam alacağı öğrenildi.

Glasgow Rangers - Bruno Alves

Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir’in teklifine “Evet” dedi. Kamerunlu stoper 2+1 yıllık imza atacak. G.Saray’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Chedjou’nun, Başak- şehir’den 800-900 bin Euro civarında bir rakam alacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Chedjou, Temmuz 2013’te Lille’den 6.3 milyon Euro’ya G.Saray’a transfer olmuştu. Aslan’da 4 sezon geçiren Chedjou 119 maçta 12 gol kaydetti. (Ajansspor)

Fenerbahçe - Jese

Taison’un, Shakhtar’a imza atmasıyla sağ kanat için kriz yaşayan Fenerbahçe, PSG’nin Las Palmas’a kiraladığı İspanyol Jese Rodriguez’i gündeme aldı.

Fenerbahçe - Nasri

Valbuena’yı bitirme noktasına gelen Fenerbahçe, gözünü Manchester City’nin yıldızı Nasri’ye dikti. Sarı- Lacivertliler, Fransız oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak istiyor.

Galatasaray - Carlos Bacca

Barcelona’dan ayrılmaya hazırlanan 33 yaşındaki Fransız savunmacı Jeremy Mathieu'yla bu hafta bir görüşme gerçekleştirecek. (Habertürk)

Fenerbahçe - Ospina

İngiltere’nin en ünlü spor yazarlarından olan Winter, “Ospina’nın Fenerbahçe’ye transferi tamamlandı. Kısa süre içerisinde uçağa binerek İstanbul’un yolunu tutacak” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Juanfran

Van der Wiel’den umduğunu bulamayan ve bir an önce göndermeye çalışan Fenerbahçe yönetimi, Emre Çolak'ın takım arkadası sağ bek Juanfran’ı yeniden gündemine aldı. (Fanatik)

Lens - Beşiktaş

Fenerbahçe'nin yaptığı kiralık sözleşmesi bu ay sona erecek olan Lens için Beşiktaş gözünü kararttı. Kulübü Sunderland’in 6 milyon Euro’luk bonservis talebi direnci kırılamasa da Lens’in istekli oluşu kararlılığı artırıyor (Sabah)

Yusuf Erdoğan - Fernandao takası

Fernandao'ya Trabzonspor'dan takas teklifi geldi. Trabzonsporlu yöneticiler, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında Fernandao için rakam istediler. Sarı-lacivertliler, Bahia'dan istedikleri 5 milyon euro'yu Trabzonspor'a da ilettiler. Bordo-mavililer bu rakamı fazla bulurken işin içine takas formülü girdi. Karadeniz Fırtınası'nda fazla şans bulamayan Yusuf Erdoğan'ın bu transferde takasa girebileceği kaydedildi.

Galatasaray - Gael Clichy

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından, beINSPORTS'ta mücadeleyi değerlendiren Şansal Büyüka'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Şansal Büyüka, Galatasaray'ın Gomis ile anlaştığını söylerken Gael Clichy transferi için de temaslar halinde olduğunu belirtti. Clichy ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia ediliyordu.

Kayserispor - Zeki Yavru ve Mustafa Aktaş

Karadeniz ekibinde sezon sonuna doğru gelinirken gidilecekler listesinde yer alan Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’a Süper Lig ekiplerinden talip çıktı. Küme düşme hattından ligin bitimine 4 hafta kala kurtulan Kayserispor, Trabzonspor’un gözden çıkardığı Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı kiralık olarak istiyor. İki oyuncu daha önce de Kayserispor’da kiralık olarak görev yapmıştı.

Fenerbahçe - Gabigol

Fenerbahçe’nin bir önceki sezon da kadrosuna katmaya çalıştığı fakat maliyeti sebebiyle bu transferi gerçekleştiremediği Brezilyalı yıldız Gabriel Barbosa nam-ı diğer ‘Gabigol’ yeniden Sarı-Lacivertliler’in radarına girdi. (Fanatik)

Fenerbahçe - Mbaye Niang

Fenerbahçe yönetimi, 22 yaşındaki forvet Mbaye Niang'ı kiralamak için harekete geçti. Milan, genç yıldızı göndermeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe, Niang ve menaceriyle ilk görüşmeyi Fransa’da gerçekleştirdi. (Fanatik)

Fenerbahçe - Elia

Hollanda’nın önde gelen gazetelerinden biri olan De Telegraaf da Fenerbahçe ile ilgili bir iddiada bulundu. Habere göre Sarı-Lacivertliler bu sezon şampiyon olan Feyenoord’un kanat oyuncusu Eljero Elia’yı transfer etmek için girişimlerde bulunuyor.

Beşiktaş - Mario Gomez

Sezon başında Beşiktaş’tan ayrılan ve Alman ekibi Wolfsburg’a imza atan Mario gomez, burada beklediği ortamı bulamadı. Takımıyla Bundesliga’da çok kötü bir sezon geçiren gomez, bugün küme düşmeme maçı olan Play-out eşleşmesinde rövanş maçına çıkacak. Braunschweig’i ilk maçta 1-0 yenen gomez’li Wolfsburg, deplasmandan da iyi bir skorla ayrılıp ligde kalmak istiyor. Sözleşmesinde, ‘Avrupa Kupaları’na takım kalamazsa ayrılabilir’ maddesi bulunan gomez’in Wolfsburg’tan ayrılmayı düşündüğü ve onun dönüşüne teknik ekip gibi Başkan Fikret orman da sıcak bakıyor.

Fenerbahçe - Valbuena

Instagram’dan Fenerbahçe’nin yaptığı iki gönderiyi beğenen Valbuena sarı-lacivertli takıma mesaj gönderdi. Aykut Kocaman’ın ilk döneminde takımda görmeyi çok istediği Valbuena’nın transferinde herhangi bir pürüz olmadığı, her an resmi açıklamanın yapılabileceği belirtildi. (Fanatik)

Zenit - Lucescu

Zenit, resmi internet sitesi üzerinden deneyimli teknik adam Mircea Lucescu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Trabzonspor - Fred

Brezilyalı yıldızla yapılan transfer görüşmelerinin son derece olumlu gittiği öğrenildi. Şu an için ise tek sıkıntının 33 yaşındaki golcünün yıllık istediği 3 milyon Dolar’ın 2 milyonunu imzayı attığı anda peşin olarak istemesi olduğu bildirildi.

Galatasaray - Asamoah

Şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Igor Tudor, gözünü futbolculuk döneminde formasını giydiği Juventus’un çok yönlü oyuncusu Kwadwo Asamoah’a dikti. Hedef, Ganalı yıldızı düşük bir bonservis bedeliyle kadroya katmak. (Fanatik)

Beşiktaş - Tamer Tuna

Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun şampiyonu olan Beşiktaş'ta ilk ayrılık resmen açıklandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı Tamer Tuna, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamayla siyah beyazlılara veda etti.

Fenerbahçe - Batsuayi

Fenerbahçe’nin, forvetteki rüya hedefi için iyi ilişkiler içinde olduğu Chelsea ile temasa geçtiği öğrenildi. (Fanatik)

Trabzonspor - N'diaye - Zoran Tosic - Serdar Taşçı

Trabzonspor, şimdiden Spartak Moskova’da forma giyen stoper Serdar Taşçı, CSKA Moskova’da kariyerine devam eden orta saha oyuncusu Zoran Tosiç ve Osmanlıspor’dan 10 numara pozisyonundaki Badou Ndiaye’ye imzayı attırmak istiyor.

Fenerbahçe - Jesus Navas

Fenerbahçe’nin, forvetteki rüya hedefi için iyi ilişkiler içinde olduğu Chelsea ile temasa geçtiği öğrenildi. Bu da Fenerbahçe açısından önemli bir avantaj. Lens’in durumunun netlik kazanmaması nedeniyle Sarı-Lacivertliler, bonservisi elinde olan Navas’ı kaçırmak istemiyor. (Fanatik)

Galatasaray - Kevin Wimmer ve Vincent Janssen

Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’da, Tottenham’ın 24 yaşındaki Avusturyalı stoperi Wimmer ile 22 yaşındaki golcüsü Janssen’in radara girdiği ortaya çıktı. (Fanatik)

Fenerbahçe - Ozan Tufan

Bursaspor’dan 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen genç futbolcu yeni sezon kadro planlamasın içinde ideal kadroda düşünülmüyor. (Fanatik)

Emre Mor - Beşiktaş

Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan Emre Mor'u menajerler, Beşiktaş'a önerdi. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Alman ekibinde problemli bir dönem geçiren milli futbolcunun transferine temkinli yaklaşıyor. (Sabah)

Fenerbahçe - Karnezis

Fabiano ile yolları ayıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarında bir takviye de kaleye yapacak. İtalyan Il Messaggero Gazetesi, Sarı-Lacivertliler’in Udinese’den Orestis Karnezis ile ilgilendiğini öne sürdü. (Fanatik)

Serdar Gürler - Galatasaray

Bruma’yı satmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Portekizli'nin yerine Gençlerbirliği'nde sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki Serdar Gürler ile anlaşma sağladı. (Sabah)

Tolgay Arslan - Trabzonspor - Napoli

Trabzonspor'un da transfer etmek istediği Beşiktaş'ın orta sahası Tolgay Arslan için bir de İtalya'dan teklif geldi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Napoli, yıldız futbolcu için 20 milyon TL'lik teklif sundu. (Fanatik)

Wayne Rooney - Beşiktaş

Juventus Mandzukic ile sözleşme imzalayınca Beşiktaş rotajı Machester Unitedlı Wayne Rooney'e çeverdi. (Fanatik)

Fenerbahçe - Robin van Persie

Fenerbahçe Hollandalı futbolcunun menajerinden kendilerine kulüp bulmalarını istedi. (Fanatik)

Galatasaray - Vlad Chiriches

Galatasaray, Napoli forması giyen 27 yaşındaki Rumen stoper Vlad Chiriches için girişimlere başladı. (NTVSPOR)

Caner Erkin - Beşiktaş

Beşiktaş Caner Erkin'in bonservisi için İnter ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı takım İtalyan kulübüne 750 Bin Euro ödeyecek. (NTV SPOR)

Yusuf Acer - Beşiktaş ve Galatasaray

Yabancı futbolcu oynatmadan, altyapısından yetişen gençlerin ağırlıkta olduğu kadrosuyla Play-Off’u averajla kaçıran Altınordu’nun sol beki Yusuf Acer için Süper Lig ekiplerinin nabız yokladığı öğrenildi. Genç savunmacı için Beşiktaş’ın İzmir ekibine 600 bin Euro teklif ettiği iddia edilirken, Galatasaray’ın da ismi bir süre önce Yusuf’la anılmıştı.

Emenike - Adebayor takası

Orta sahaya Valbuena’nın transferini bitirmek üzere olan Beşiktaş’ın forvet arayışları da sürerken sürpriz bir kulüp Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde harika bir sezon geçiren ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, Fenerbahçe’nin sorunlu yıldızı Emmanuel Emenike için nabız yoklamaya başladı. (Habertürk)

Galatasaray - Bertrand Traore

Chelsea’den kiralık gittiği Ajax’ta yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet Bertrand Traore için Avrupa Ligi finaline giden Galatasaray sportif direktörü Ergün, Tudor’un yeni sezon planlarını anlattı. Burkina Fasolu forveti B.Dortmund, Leipzig, Monaco, Lyon, Everton ve Valencia da istiyor.

Azubuike - Galatasaray ve Beşiktaş

Yeni Malatyasporlu futbolcu Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı. "Beşiktaş'ta forma giyersem hayalim gerçek olur" dedi. (Ajansspor)

Emre Belözoğlu - Fenerbahçe

Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe'ye dönecek misin diye soruldu. Emre kendisiyle ilgili transfer kararını Abdullah Avcı ve Başkan Göksel Gümüşdağ'ın vereceğini söyledi. (TRTSPOR)

Aboubakar - Beşiktaş

Beşiktaş golcü futbolcunun bonservisi için Porto'ya 5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif etti. (Fanatik)

Fenerbahçe - Volkan Demirel

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Volkan Demirel boş sözleşmeye imza atmaya hazır olduğunu belirtti. Fenerbahçe kaptanı ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. (Fanatik)

Fenerbahçe - Vadis Odjidja-Ofoe

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken Polonya basını, Legia Varşova forması giyen Vadis Odjidja-Ofoe’nin sarı-lacivertli takım tarafından takip edildiğini öne sürdü.

Galatasaray - Amin Younes

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Hollanda ekibinin Manchester United ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi finalinde 23 yaşındaki Amin Younes’ı izlediği öğrenildi. Igor Tudor’un listesinde ilk sıralarda yer alan genç yıldız için kulübünün 6-7 milyon euro bonservis ücreti istediği bildirildi. (Skorer)

Andreas Beck - Beşiktaş

Gökhan Gönül’ün transfer edilmesiyle birlikte alternatif oyuncu konumuna düşen Andreas Beck, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istiyor. (Fanatik)

Galatasaray - Gomis

Galatasaray'dan, Fransız golcü Gomis'e 2+1 yıllık sözleşme teklif etti. Gomis ise opsiyonsuz 3 yıl istiyor. 31 yaşındaki futbolcuyla pazarlıklarda son aşamaya gelinirken, kulübü Swansea ile bonservis bedeli konusunda hiçbir pürüz kalmadığı öğrenildi. (Fanatik)

Mangala - Beşiktaş

Stoper transferinde birkaç istisna hariç başarısız olan Beşiktaş yaz döneminde hedefi 12’den vurmak için Manchester City’de oynayan Eliaquim Mangala’yı bitirmek adına tüm imkanları seferber edecek. (Skorer)

Emenike - Sivasspor

Hücum hattı için, küme düşen Gaziantepspor’un yıldızı Nabil Ghilas’la büyük ölçüde anlaşma sağlayan Yiğidolar asıl flaş transfer için de düğmeye bastı: Emmanuel Emenike...

Yarmolenko - Fenerbahçe

27 yaşındaki Yarmolenko ise Dinamo Kiev dışında bir deneyim tatmadı. Bu nedenle de en doğru kararı vermek için en doğru teklifi bekliyor. Kanatlarda Lens ile birlikte Fenerbahçe’yi uçurması düşünülen bir yıldız olan Dinamo Kiev’in kaptanı, aynı zamanda Ukrayna Milli Takımı’nın da ideal kadrosunda yer alıyor. Birçok takımın yakından takip ettiği Yarmolenko, 24 maçta 8 gol attı 5 gole de asist katkısı yaptı. 2015’te sözleşmesini 2020’ye kadar uzatan Ukraynalı’nın maliyeti hayli yüksek ama Fenerbahçe, Dinamo Kiev ve yıldızı ikna etmek için sınırları zorlayacak. (Fanatik)

Domagoj Vida - Galatasaray

Yönetime verdiği raporda, 2 stoper talebinde bulunan ve bunlardan birinin mutlaka şef ve lider özellikli olmasını isteyen Tudor, vatandaşı Domagoj Vida’yı işaret etti. Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden Dinamo Kiev’le temas kurarken, pazarlıkta önemli aşama kaydedildi. (Fanatik)

Ante Mrmiç - Bursaspor, Gaziantepspor, Kayserispor ve Adanaspor

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmiç'in kaleci olan oğlu Ante Mrmiç, Türk takımlarının radarına girdi. Hürriyet'in haberine göre Hırvatistan'ın NK Inter Zapresic takımında forma giyen 24 yaşındaki kaleciyi Bursaspor, Gaziantepspor, Kayserispor ve Adanaspor'un oyuncu tarama ekipleri takip ediyor.(Hürriyet)

Dudu - Beşiktaş

Dudu için Brezilya’ya giden yönetici Metin Albayrak, oyuncu ve kulübü Palmeiras’la yaptığı ilk görüşmeden olumlu izlenimle ayrıldı. Yönetim, 25 yaşındaki sol kanat için 5 milyon Euro’luk transfer bütçesi ayırdı. (Fanatik)

Yusuf Erdoğan - Trabzonspor

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısında fazla forma şansı bulamayan Yusuf Erdoğan’a Süper Lig’den Medipol Başakşehir, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor’un talip olduğu, Yusuf Erdoğan'ın ise geleceği hakkında henüz bir karar vermediği belirtildi. (DHA)

Flores - Trabzonspor

Gelecek sezonun transferlerinde en doğru isimleri bulmak isteyen Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor. Futbolcu arayışları için Güney Amerika'ya giden teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarının çok geniş bir liste ile Türkiye'ye döndüğü öğrenilirken, bu oyuncular arasında en dikkat çeken ismin Perulu oyuncu Edison Flores olduğu bildirildi. 29 Mart'ta Peru'nun Uruguay'ı 2-1 yendiği maçta bir gol atan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için hazırlanan raporda, "Gelişime oldukça açık" ifadesini kullanan Yanal'ın, Flores'i yakın takibe aldığı kaydedildi. Danimarka'nın Aalborg takımında oynayan Flores, bu sezon 16 maçta 2 kez ağları sarstı. (Sabah)

Kalinic - Galatasaray

Transfer operasyonunu erken başlatan Galatasaray’da neredeyse her bölgeye transfer düşünen teknik direktör Igor Tudor’un kafasında isimler de netleşmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar’ın hocasının forvetteki önceliğine FANATİK ulaştı: Nikola Kalinic.

Josue - Galatasaray

Porto kulübünden kiralanan Josue için, Galatasaray yönetimi Teknik Direktör Igor Tudor'a 'Aceleye gerek yok' diyerek Mayıs ayının 2.haftasına kadar süre verdi. Şu anda iyi oyunu ile formayı kapan Josue, Tudor'dan bonservisinin alınması adına da onayı alırsa Galatasaray, Porto ile masaya oturacak. Galatasaray yönetiminin Josue için Porto'ya yapacağı teklif de belli oldu... Sarı kırmızılılar, Tudor'dan okey gelirse Porto'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli önerecek... (Hürriyet)

Carlos Gil - Beşiktaş

Geçen sezon başı ve bu sezon devre arasında Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çok uğraş verdiği ancak yüksek bonservis sebebiyle transferini gerçekleştiremediği Brezilyalı stoper Carlos Gil, Çin ekibi Luneng'de forma şansı bulamıyor. Başarılı stoper Beşiktaş savunması için adeta biçilmiş kaftan...

Cesc Fabregas - Beşiktaş

Yeni sezonda taraftarının önüne büyük bir yıldız çıkarmayı planlayan Fikret Orman'ın düşündüğü isimlerden biri de Chelsea'nin İspanyol orta sahası Cesc Fabregas...Vodafone Arena'dan 42 milyon euro, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden de 25 milyon euro gelir elde eden siyah-beyazlı ekibin yıldız oyuncu için girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.

Vincent Janssen - Galatasaray

Devre arasında Vincent Janssen için nabız yoklayan Galatasaray, sezon sonu Hollandalı golcüyü transfer etmenin peşinde... Sezon sonu Japonya'ya gidecek olan Lukas Podolski'nin boşluğunu 1,85 boyundaki forvetle değerlendirmek isteyen Cim Bom, satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Tottenham'ın kapısını çalmayı hedefliyor.

Lucas Leiva - Galatasaray

Sezon başında adı sıkça Galatasaray'la anılan Brezilyalı oyuncu Lucas Leiva'nın, sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. 10 sezondur formasını giydiği Liverpool ile Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmayan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulübe "Evet" dediği kaydediliyor.

Fenerbahçe - Clichy

Fransız sol bek geçtiğimiz sezon da gündeme gelmiş ancak Manchester City, bu bölgeye transfer yapmadığı için oyuncusunu takımda tutmuştu. Yönetim, sözleşmesi sona erdikten sonra kulübünden ayrılan Clichy için harekete geçti.

Hedef Jesus Navas ve Clichy - Fenerbahçe

Fenerbahçe, Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle transferde önceliği bonservisi elinde olan oyunculara verecek. Bu nedenle City’den ayrılan Jesus Navas ile Gael Clichy, tam anlamıyla piyango oldu. Sarı-Lacivertliler, daha önce Clichy’nin menaceriyle temas kurmuştu. Navas için de girişimler başlayacak. İki yıldızın bir çok talibi bulunuyor. (Fanatik)

Fenerbahçe-Batshuayi

Michy Batshuayi son dönemde daha fazla şans bulsa da İngiliz basını, yeni sezonda kiralanacağından emin. Belçikalı için Fenerbahçe, Newcastle ve West Ham ile kapışacak. (Fanatik)

Eduard Sobol - Fenerbahçe

Ara transfer döneminde Beşiktaş’ın gündemine gelen, Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı Zorya formasıyla mücadele eden Eduard Sobol konusunda önemli gelişmeler kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in, Beşiktaş’ın alamadığı Ukraynalı sol bek Sobol için Shakhtar ile 900 bin Euro’ya el sıkıştığı öğrenildi.

David Ospina - Fenerbahçe

Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak adına, ilk olarak işe kaleden başladı. Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile el sıkışıldı. İngiliz ekibiyle de sezon sonunda büyük ihtimalle anlaşmanın sağlanacağı bildirildi.

Harun Tekin - Fenerbahçe

Gelecek sezon Volkan Demirel'le devam edip etmeyeceği belli olmayan ve Ospina'yla el sıkıştığı belirtilen Fenerbahçe, kaleyi Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin'le garanti altına almak istiyor.

Mesut Özil - Fenerbahçe

Çok zor bir transfer. Mesut Özil'in Arsenal'de kalıp kalmayacağının belli olmaması Fenerbahçe iddialarını güçlendirmiyor. Çünkü Mesut hala tüm Avrupa'nın gözdesi olan bir oyuncu... Arsenal onu, sözleşmesinde bir sezon gibi kısa bir süre kalmasına rağmen 30 milyon eurodan aşağı bırakmayacaktır. Mesut'un da yıllık alacağı en az 7 milyon euro olur. Fenerbahçe'nin bu maliyeti karşılaması imkansıza yakın...

Frank Ribery - Trabzonspor

Başkan Muharrem Usta gelecek sezon mutlu sona ulaşacak takımı kurmak için çabalarken, menajerlerin Bayern Münih’in 33’lük yıldızını bordo-mavililere önerdiği iddia edildi.

Gökhan Töre - Trabzonspor

Teknik direktör Şenol Güneş'in pek de sıcak bakmadığı belirtilen gurbetçi oyuncu için Trabzonspor'dan sürpriz bir talep geldiği iddia edildi.

Trabzonspor - Onur Katar'a, Tolga yuvaya

Avrupa iddiasını kaybeden ve artık tamamen yeni sezonu düşünmeye başlayan Trabzonspor’da sürpriz gelişme... 50. yılda değişim kaleden başlıyor. Avrupa iddiasını kaybeden ve artık tamamen yeni sezonu düşünmeye başlayan Trabzonspor’da sürpriz gelişme... 50. yılda değişim kaleden başlıyor.

Fenerbahçe - Malinovsky

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk oyuncusu Malinovskyi ile de son aşamaya gelindiği belirtiliyor. Sarı lacivertli yönetim, son görüşmeleri de yaptıktan sonra kısa süre içinde bu transferi de açıklayabilir. (Hürriyet)

Uğur Çiftçi - Galatasaray

Teknik direktör Igor Tudor'un verdiği rapor doğrultusunda Carole'ün yerine sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın radarına Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi takıldı.

Tin Jedvaj - Galatasaray

Stoperde birden fazla isimle görüşen Galatasaray yönetimi, Bayer Leverkusen'in Hırvat stoperi Jedvaj için de çalışmalarını hızlandırdı.

Kevin Mirallas - Fenerbahçe

Bu sezon yine hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, gelecek sezon için işi şimdiden sıkı tutuyor. Everton'un 1 yıl sözleşmesi kalan Belçikalı forveti Kevin Mirallas transfer listesinin ilk sıralarında...

Mario Gomez - Beşiktaş

Türkiye'den gol kralı olarak ayrılan ve Wolfsburg'da istediği ortamı bulamayan Mario Gomez sezonu şampiyon bitirmeye çok yaklaşan ve Devler Ligi'ne ikinci kez üstüste katılma olasılığı çok yüksek olan Beşiktaş'a geri dönebilir.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler