Son dakika transferi Seleznyov! Doğan Ercan canlı yayında detayları açıkladı!

03.09.2019 - 19:48 | Son Güncellenme: 03.09.2019 - 16:59

Son dakika transferi Seleznyov! Doğan Ercan canlı yayında detayları açıkladı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, Yevhen Seleznyov ile anlaşmaya vardı. Golcü oyuncunun Bursaspor ile anlaşma noktasında bir problem yaşadığı gündeme geldi. Futbolcu temsilcisi Doğan Ercan, transferle ilgili yaşananları Radyospor’da anlattı. Ayrıca Ercan, Fenerbahçe'nin daha önce gündemine gelen Sobol hakkında flaş bir açıklamayar imza attı.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Doğan Ercan’ın açıklamaları şu şekilde:

Doğan Ercan: "Seleznyov transferi 23:58'de bitti"

Seleznyov ile ilgili bir sıkıntı yaşandı. Ne oldu? Fesih tarihinde bir yanlışlık vardı. Tarihle ilgili eşleşme olmayınca onay vermedi sistem. Sportif Direktör Selçuk Bey’in arkadaşı devreye girdi. Gece 23:58’de transfer sonuçlandı. Transfer olumlu şekilde bitti. Bursaspor forması giyecek.

"Bursaspor'a söz verdiği için Süper Lig'den gelen teklifleri reddetti"

1 yıllık anlaşma sağlandı. Bursaspor, Süper Lig’e geri dönmek istiyor. Futbolcuya 3-4 takımdan transfer teklifi vardı. Kulüp isimlerini vermek istemiyorum. Futbolcu, “Bursaspor için geldim” dedi ve anlaşıldı. Süper Lig’den teklifler vardı ve mali açıdan farklar vardı. Ona rağmen Süper Lig’den gelen teklifleri reddetti. Biletini almıştı. Bursaspor ile anlaştığı için çok mutlu.

Ersun Yanal, Sobol transferini veto etti...

Sobol konusunda Fenerbahçe teklif yapmıştı. O dönem bırakmamışlardı. Ukrayna’ya gittiğimde görüşmeler yapıldı. Verebileceklerini söylediler. Ersun Yanal, sistemine uymadığını söyledi ve transfer kapandı. Futbolcu Club Brugge’e transfer oldu. 150 bin Euro kiralama parası ve 2 milyon Euro gibi satın alma opsiyonu vardı.

"Nill De Pauw, önce Rizespor'a soğuk baktı"

Rizespor’a verdiğimiz Belçikalı oyuncumuz Nill De Pauw geldi ve 2 asist yaptı. Önce Rizespor’a soğuk bakıyordu. Rize’ye geldikten sonra Belçika’ya bile dönmek istemedi tatil için. Ülkemiz güzel. Yurtdışında Türkiye’yi kötü imajlarla gündeme getiriyorlar. Futbolcular gelince gerçeği görüyorlar. Belçika ile Türkiye kıyaslanmaz bile.

Senin için hazırladığımız haberler