Son dakika! TRT ile beIN Sports anlaştı! Adana’da neler oluyor?

10.08.2024 - 17:54 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 19:01

Son dakika haberleri. Bugün Trendyol 1. Lig'de Adanaspor ile Erokspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı... İşte detaylar.

Son dakika! TRT ile beIN Sports anlaştı! Adana’da neler oluyor?

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında bu akşam Adanaspor, sahasında Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek.

Adanaspor ile Erokspor arasındaki karşılaşmayı beIN SPORTS MAX 2'nin yayınlaması bekleniyor.

Bilindiği üzere beIN Sports, dün akşam Sakaryaspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını cep telefonu kamerasıyla çekmiş ve ikinci yarısını da tek kamera ile çekerek büyük bir tepki almıştı.

İlgini Çekebilir
Cep telefonundan yayınlanan maç eşitlikle sonuçlandı
Habere Git

Sakaryaspor-Keçiörengücü maçı cep telefonuyla çekildi

Bunun nedeninin de TRT'nin çekim araçlarının stadyumda hazır olmasına rağmen beIN Sports, TRT'nin ürettiği sinyali kullanmamış ve maçın ilk yarısı cep telefonundan çekim yapılarak yayınlanmıştı. Ayrıca karşılaşmada VAR Sistemi kullanılmamıştı.

Sakaryaspor'dan açıklama

Konuyla ilgili karşılaşmanın devre arasında bir açıklama yapan Sakaryaspor kulübü, "Değerli Sakaryaspor taraftarları, 2024-2025 sezonundaki ilk maçımız olan Keçiörengücü karşılaşmasında yayıncı kuruluş kaynaklı teknik sorunlar nedeniyle yayın akışında bazı aksaklıklar yaşanmıştır. Bu durumdan dolayı, ülkemizin dört bir yanından karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetten ötürü üzüntülerimizi bildiririz.

Konunun takipçisi olacağız

Yayıncı kuruluşa ithafen; haftalar öncesinden takvimi ve lokasyonu belli olan bu müsabakanın ekran başındaki seyir zevkini baltalar nitelikle olan görüntü kalitesinin neden bu seviyede olduğunu kurumsallık düzeyinde sorgulamasını ve böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması için gerekli aksiyonların alınması gerektiğini deklare ediyoruz. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Sakaryaspor olarak, konunun takipçisi olacağımızı bildiririz" ifadeleri kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
TRT'den futbolseverleri üzen açıklama! Süper Lig özetleri ve 1.Lig maçları...
Habere Git

beIN Sports ile TRT anlaştı

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; bu akşam Adanaspor ile Esenler Erokspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi beIN Sports adına çekim araçları Adana'ya gitti ve kurulumu yaptı. Ayrıca bugün öğleden sonra aynı maç için TRT'nin de çekim araçları alana geldi.

İlerleyen saatlerde VAR sinyali TRT aracına aktarıldı. beIN Sports ve TRT anlaşmaya vardı. beIN Sports kendi çekim araçlarının da Adana'da maç sonuna kadar kalmasını istedi.

Öte yandan Kocaelispor - Gençlerbirliği ve İstanbulspor - Manisa FK karşılaşmaları için de aynı durumun söz konusu olduğu öğrenildi.

İstanbulspor - Manisa FK maçı saat 19.15'te, Kocaelispor - Gençlerbirliği maçı ise saat 21.45'te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler