Son Dakika! Beşiktaş-Antalyaspor Süper Lig Maçı Ertelendi

Akın Ungan
13.11.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 23:21

İstanbul Valiliği, Beyoğlu'nda akşam saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle Beşiktaş-Antalyaspor maçının ertelenmesine karar verdi. İşte detaylar.

Son Dakika! Beşiktaş-Antalyaspor Süper Lig Maçı Ertelendi

AJANSSPOR HABER

İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde akşam saat 16.00 saatlerinde meydana gelen ve can kaybına neden olan patlama nedeniyle Süper Lig maçı ertelendi. İstanbul Valiliği, yaptığı olağanüstü toplantı sonrası olay yerine çok yakın olan Dolmabahçe'de Vodafone Park'taki Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçını erteledi.

TFF yönetimi karar verecek

Maçın ne zaman oynananacağına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karar verecek. TFF yönetimi, maçın oynanacağı tarihi ilerleyen zamanlarda karara bağlayıp açıklayacak. Dünya Kupası nedeniyle liglerin takviminde büyük değişiklik oldu. Kupadan sonra sıkışık bir lig trafiği yaşanacak. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçları da olacak. TFF yönetimi, maçı ilk boşlukta oynatmaya çalışacak. 

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA: Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!
Habere Git

Araya moralli girmek istiyorlardı

13 maçta 22 puana sahip olan Beşiktaş, Süper Lig'de 7. sırada yer alıyor. Fraport TAV Antalyaspor ise 12 maç sonunda topladığı 16 puanla 11. basamakta bulunuyor. Valerien Ismael ile yollarını ayırıp yeniden Şenol Güneş'i göreve getiren Beşiktaş, Antalya karşısında 3 puan alarak 50 günlük araya moralli girmeyi umuyordu. Nuri Şahin yönetimide son 3 maçını kazanan Antalyaspor da serisini ve tırmanışını sürdürmeyi hedefliyordu.

TFF'den açıklama

İstanbul Valiliği ile görüşen TFF, maça dair kararını açıkladı. Yapılan duyuruda, "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir." denildi.

Açıklamanın devamında ise "Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş, taraftarına duyurdu

Beşiktaş, Antalyaspor ile oynanacak Süper Lig maçının ertelendiğini şu şekilde duyurdu: "Futbol A Takımımızla Fraport TAV Antalyaspor arasında bugün saat 20.00’de Vodafone Park’ta oynanması planlanan Spor Toto Süper Lig 14. hafta müsabakası, İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan hain saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Duyurunun devamında, "Yapılan saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıdan medet umanların hain amaçlarına asla ulaşamayacaklarına olan inancımızı yineliyoruz. Ulusumuzun birlik ve beraberliğini bozacak hiçbir güç yoktur. Saldırıda yaşamını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler