(ÖZET) Fatih Karagümrük - Başakşehir maç sonucu: 2-2

Orhan Gülek
19.03.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 18:19

Süper Lig'in 26. haftasında Andrea Pirlo yönetiminde Fatih Karagümrük, Emre Belözoğlu'nun ekibi Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. İşte maçın yazılı özeti

(ÖZET) Fatih Karagümrük - Başakşehir maç sonucu: 2-2

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 26. haftasında Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Başakşehir kaçtı, Karagümrük yakaladı

Karşılaşmada Başakşehir maçın 42. dakikasında Daniel Aleksic'in golü ile 1-0 öne geçti. 45+2'de Borini penaltıdan maça eşitlik getirdi. 

Son dakikalarda 2 gol birden

Karşılaşma uzun süre bu skorla devam ederken Başakşehir, Serdar Gürler'in 90+1'deki golüyle yeniden öne geçti. Fatih Karagümrük bu gole 90+2'de Mbaye Diagne ile karşılık verdi.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Seferovic'le görüştük, Galatasaray'ı tercih etti"
Habere Git

Emre Belözoğlu kızardı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, devre arasındaki itirazlarının ardından kırmızı kart gördü. Başakşehir'i ikinci yarıda kenardan Erdinç Sözer idare etti.

Başakşehir, Süper Lig'de 6 kez Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelirken, bu maçlardan galibiyet çıkartamadı. Başakşehir, rakibine karşı 2 beraberlik alırken, 4 mağlubiyet yaşadı.

Başakşehir'den kazanamama serisi

Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük, ligdeki kaybetmeme serisini 10 maça çıkardı ve kulüp tarihinde ilk kez bu başarıyı yakaladı. Başakşehir'in ligdeki kazanamama serisi de 4 maça çıktı.

Karagümrük, Süper Lig’de 10 maçtır yenilmiyor

Fatih Karagümrük ise böylece ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. İstanbul temsilcisi bu süreçte Trabzonspor, Kayserispor, Ankaragücü ve Sivasspor karşısında galip gelirken; Konyaspor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Beşiktaş, Giresunspor ve Başakşehir müsabakalarında ise sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler