Son halini görenler şaştı kaldı! 'Bunun Merih olduğuna emin miyiz?"

Özgür Koç
15.02.2024 - 13:08 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 13:24

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın sosyal medya hesabından yaptı paylaşım gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Son halini görenler şaştı kaldı! 'Bunun Merih olduğuna emin miyiz?"

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Serie A ekibi Atalanta'dan 16.6 milyon Euro karşılığında; Riyad Mahrez, Roberto Firmino gibi dünyaca ünlü yıldızların forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, son sosyal medya paylaşımı ile çok konuşuldu. 

Sakatlıktan dönmek için çalışıyor

Al Ahli ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan 25 yaşındaki stoper, geçirdiği sakatlığın ardından Ekim ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti. Sahalara dönmek için çalışmalarını sürdüren yıldız savunmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarından büyük beğeni aldı.

Kaslı fotoğrafını paylaştı

Hem Al Ahli'de forma giymek hem de A Milli Takımımız'ın EURO 2024 kadrosunda yer alabilmek için yoğun bir çalışma programı içine girerken Merih Demiral, instagram hesabından vücudunun üst kısmının çıplak olduğu kaslı fotoğrafını paylaştı.

"Adam Ronaldo'ya dönmüş"

Yıldız futbolcunun paylaşımını gören hayranları, milli oyuncuyu "Adam Ronaldo'ya dönmüş" yorumuyla dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo'ya benzetti.

"Bunun Merih olduğuna emin miyiz"

Merih'in paylaşımına gelen bir başka yorumda ise milli futbolcunun eski haliyle yeni halini karşılaştıran bir hayranı, "Bunun Merih olduğuna emin miyiz" ifadesini kullandı.

İşte Merih Demiral'ın fotoğrafının altına gelen bazı yorumlar...

Adı transferde Milan'la anıldı

Öte yandan, bu sezon Al Ahli formasıyla 7 lig, 1 de kupa maçına çıkan ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiliyen Merih Demiral'ın adı devre arasında Serie A devi Milan ile anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler