Son şampiyon, Fenerbahçe'den Attila Szalai'yi transfer etmek istiyor!

22.09.2021 - 14:11 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 14:20

İspanya Ligi'nin son şampiyonu Atletico Madrid'in transfer listesinde Fenerbahçe'den Attila Szalai var. Fenerbahçe ne kadar bonservis istiyor? İşte yanıtı...

Son şampiyon, Fenerbahçe'den Attila Szalai'yi transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de forma giyen Attila Szalai ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Macar savunmacıya İspanya Ligi'nden transfer teklifi olduğu gündeme geldi. Detaylar haberde...

Atletico Madrid, Szalai için devrede

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İspanya Ligi ekiplerinden Atletico Madrid, Attila Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında geldiği Fenerbahçe'de kısa sürede vazgeçilmezler arasına giren Attila Szalai, birçok kulübün transfer listesine girmişti. Hem sarı-lacivertlilerde hem de Macaristan Milli Takımı'ndaki performansıyla adından söz ettiren 1.92'lik stoper, Atletico Madrid'in de radarında bulunuyor.

Fenerbahçe'nin beklentisi 20 milyon Euro

Bu arada sarı- lacivertliler, 2 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız futbolcunun satışından 20 milyon Euro bandında bir gelir bekliyor.

Takımın vazgeçilmezlerinden biri

Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Attila Szalai, bu sezon hiçbir maçı kaçırmadı. Macar stoper, yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarının da tamamında forma giydi. Szalai; 6 hazırlık, 3 UEFA Avrupa Ligi, 5 de Süper Lig karşılaşması olmak üzere 14 karşılaşmada da görev yaptı. 

Babası transfer konusunda ne demişti?

Attila Szalai ile aynı adı taşıyan babası, geçtiğimiz günlerde oğlu hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Oğlumun birkaç sene daha Fenerbahçe'de devam etmesini gerektiğini düşünüyorum. Henüz gitmesi için erken. Fenerbahçe, şu ana kadar onun gelişimine çok büyük bir katkı yaptı. Biraz daha geliştikten sonra gitmesi daha faydalı olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler