Son şampiyon sezonu açtı

18.07.2017 - 21:19 | Son Güncellenme: 18.07.2017 - 21:19

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de son şampiyon Kastamonu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Gazi Stadı'nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanında, koşu ve ısınma hareketleri yapıldı.

Antrenör Hakan Günal, idmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen sezon elde ettikleri başarıyı bu sene taçlandırmak istediklerini söyledi. 

Yeni sezondaki hedeflerini anlatan Günal, şunları kaydetti:

"Öncelikle Türkiye Süper Ligi'nde yeniden şampiyon olarak o sıfatı elimizden bırakmamak istiyoruz. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi için ön eleme maçlarını 9-10 Eylül'de Norveç'te oynayacağız. İlk rakibimiz de Hırvat temsilcisi Podravka Vegeta olacak. Onları eleyip final maçına çıkmak istiyoruz. Finalde de kazanırsak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış olacağız. Sporcu seçimimizi gerek yurt içinden gerekse yurt dışından ona göre yaptık."

İlk resmi maçlarını Yenimahalle Belediyespor ile Süper Kupa'da yapacaklarını kaydeden Günal, "30 Ağustos'ta oynayacağımız maçla Süper Kupa'yı havaya kaldırmak istiyoruz." diye konuştu. 

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu ise çok iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi. 

Sürekli zirveyi hedeflediklerini vurgulayan Serpil İskenderoğlu, "Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı almak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi, her zaman Türk takımları için zor olmuştur. Bu sene ön elemeyi geçmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler