İstanbulspor - BB Erzurumspor: 0-1 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
29.05.2022 - 19:26 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 20:02

TFF 1. Lig play-off yarı final rövanşında İstanbulspor, BB Erzurumspor'a 1-0 kaybetti. Ama ilk maçı 4-2 kazanan İstanbulspor, finalde Bandırmaspor'un rakibi oldu.

İstanbulspor - BB Erzurumspor: 0-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş maçı için İstanbulspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Kritik maçı 1-0 kaybeden İstanbulspor, ilk mücadeleyi 4-2 kazandığı için play-off finaline yükselen taraf oldu.

Bandırmaspor ile İstanbulspor finalde yarışacak

Zorlu rakibini geçmeyi başaran İstanbulspor, play-off finalinde Bandırmaspor ile yarışacak. Kritik finalin sonunda Süper Lig'e çıkan 3. takım belli olacak.

Süper Lig'e yükselen takımlar

İstanbulspor - Bandırmaspor play-off finalinin ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım belli olacak. Şimdiye kadar Süper Lig'e yükselen takımlar ise şu şekilde:

  • Ümraniyespor
  • MKE Ankaragücü

Bandırmaspor Eyüp'ü geçerek finale geldi

Bandırmaspor, TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Eyüpspor ile eşleşmiş ve ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Kendi sahasında oynadığı rövanşta ise Bandırma temsilcisi 3-0 kazanmayı bildi ve adını finale yazdırdı.

Eyüpspor'un İstanbul'da Taşkın İlter ile bulduğu gole Bandırmaspor, rövanş maçında Keny, Alpay Koldaş ve Landel ile cevap verdi.

İstanbulspor finali Erzurum'da aldı

İstanbulspor ile BB Erzurumspor arasında oynanan maçta ise toplam 7 gol kaydedildi. Erzurum'daki ilk maçı 4-2 kazanarak, büyük bir avantajı cebine koyan İstanbulspor'un golleri Ferhat Yazgan, Rroca, Ethemi ve Muammer Sarıkaya'dan gelirken, BB Erzurumspor Eren Tozu'nun 2 golüne rağmen rakibini yakalayamamıştı.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki rövanş maçında ise BB Erzurumspor 87. dakikada kazandığı penaltıyı Novikovas ile gole çevirdi. Fakat bu gol, Dadaşlar'ın turu geçmesi için yeterli olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler