Son üç ayın en değerlisi Mikel Oyarzabal
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son üç ayın en değerlisi Mikel Oyarzabal

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Son üç ayın en değerlisi Mikel Oyarzabal
Real Sociedad'ın yıldızı Mikel Oyarzabal, piyasa değeri 21 milyon euro artarak 61 milyon euroya çıkartarak son üç ayda piyasa değerini en çok yükselten oyuncu oldu. Oyarzabal'ı piyasa değerini 19'ar milyon euro artırarak 150 milyon euroya çıkaran Manchester City'nin yıldızı Raheem Sterling ile değerini 37 milyon euroya çıkaran takım arkadaşı Martin Ödegaard takip etti.
Futbolda kış transfer dönemi yaklaşırken şimdiden transfer söylentileri dilden dile dolaşmaya başladı. Birçok takım, kadrolarına güçlendirmek için kollarını sıvarken, KPMG Football Benchmark ekibi de kış transfer dönemi öncesi oyuncu değerlerini inceledi. Analize göre, son üç ayda değerini en çok yükselten futbolcu, Real Sociedad'ın yıldızı Mikel Oyarzabal oldu. İspanyol oyuncunun piyasa değeri 21 milyon euro artarak 61 milyon euroya çıktı.
İlk üçte iki Sociedad'lı var
Oyarzabal'ı piyasa değerini 19'ar milyon euro artırarak 150 milyon euroya çıkaran Manchester City'nin yıldızı Raheem Sterling ile değerini 37 milyon euroya çıkaran takım arkadaşı Martin Ödegaard takip etti. Bu üç oyuncuyu 18 milyon euroluk değeri artışıyla Sevilla'dan Jules Kounde ile Lille'den Jonathan Ikone takip etti.
"Ödegaard kendini gösteriyor"
KPMG Spor Sektör Lideri Hakan Uçak, ''Sezon başından bu yana futbolcular tarafından gösterilen performansa göre bu değerler belli oluyor. Real Sociedad’ın genç yıldızı Mikel Oyarzabal da iyi futboluyla bu listenin tepesinde yer almayı başardı. Manchester City'nin Premier Lig'de Liverpool’un bir hayli gerisine düşmesine rağmen Raheem Sterling performansıyla değerine değer katmaya devam ediyor. Birkaç yıl önce dünyanın en iyi oyuncusu olacağı söylenen Martin Ödegaard’ın da kendisini göstermeye başladığını görebiliyoruz'' dedi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

CANLI | Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Burçin Gözlüklü: "Borç ve yükümlülüğün yüzde 22'si Ali Koç'a olan borçtur"

Tahkim Kurulu'ndan Mert Hakan Yandaş kararı!

FIFA, Gençlerbirliği'nin transfer tahtasını kapattı!

Kulüpler istedi, TFF karar aldı! Süper Lig'de çipli top sistemi

Milan'dan F.Bahçe ile G.Saray'a net yanıt

Galatasaray'da Batrakov tamam, kulübü...

FIFA'dan Dünya Kupası'nı satma planında geri adım!

Galatasaray, Can Uzun teklifini yükseltecek

Tottenham'dan hamle! Leao ve Osimhen aynı transfer listesinde

Cimbom'un Enciso planını bozan gelişme!

Kayserispor, Florent Hasani ile anlaştı

Suudi Arabistan'ı reddetti, Avrupa'yı seçti! Onyedika'nın yeni adresi belli oldu

Altay’da yönetim krizi büyüyor! Kayyum süreci başladı

Beşiktaş'tan Mithat Pala Hamlesi! Transfer İçin İlk Temas Kuruldu
