Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

Özgür Koç
19.02.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 14:22

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Kocaelispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Detaylar haberimizde...

Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Ligi'in 23. haftasında sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olarak Süper Lig'e çıkma yolunda büyük bir yara alan Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı

Yeşil siyahzı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kamuoyuna Duyurulur; Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibi ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a ve ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz."

 

Kocaelispor'un yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel oluyor

Kulübün Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan ise Süper Lig'e yükselme hedeflerinin devam ettiğini belirterek teknik direktörlük için Mustafa Gürsel ile ön görüşme yaptıklarını ve muhtemelen gün içinde anlaşma sağlayacaklarını kaydetti.

"Yeni hocayla yeni heyecan olacak"

Arıcan, "Sözleşme imzalayıp yeni hocamız takımın başına geçecek. İlk maç hafta sonu Ankara Keçiörengücü. Keçiören maçına da hedef doğrultusunda galibiyet parolasıyla çıkılacak. İnşallah da galip gelinecek. Yeni hocayla yeni heyecan olacak." ifadesini kullandı.

Ertuğrul Sağlam'ın performansı

17 Haziran 2023'te göreve geldiği Kocaelispor'da takımın başında 24 maça çıkan Ertuğrul Sağlam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti. 

Kocaelispor ligde 3. sırada

Ligde, son iki maçta galip gelemeyen Körfez ekibi, 43 puanla Göztepe'nin gerisinde 3. sırada yer alıyor. 55 puanlı Eyüpspor ligde liderlik koltuğunda oturuyor.

Senin için hazırladığımız haberler