SönderjyskE'den Haji Wright Açıklaması! Trabzonspor...

İsa Kethüda
25.06.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 12:44

Transfer haberleri... Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen Haji Wright için kulübü Danimarka Ligi takımlarından SönderjyskE'den açıklama geldi.

SönderjyskE'den Haji Wright Açıklaması! Trabzonspor...

Antalyaspor'da gösterdiği performansla son şampiyon Trabzonspor'un transfer listesine giren Haji Wright için kulübü SönderjyskE'den açıklama geldi. 

"Önümüzde uzun bir transfer dönemi var"

Sabah'ın derlediği habere göre; Danimarka ekibinin sportif direktörü Esben Hansen, "Önümüzde uzun bir transfer dönemi var. Kazanacağımız para hem küme düştükten sonraki kaybımızı karşılayabilir hem de transfer konusunda elimizi rahatlatabilir. 

Oyuncu satışından ne kadar para kazanırsam o kadar iyi" diye konuştu.

Trabzonspor'dan teklif

Bilindiği üzere, Bordo-mavili kulüp 24 yaşındaki ABD’li golcü için Sönderjyske’ye önceki gün 1.8 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif etmişti. Karadeniz ekibi resmi teklifinde bonservis bedelini 3 taksit halinde ödemek istediğini de bildirmişti.

2 milyon Euro artı yüzde 20 pay

Haji Wright ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Sönderjyske’nin ise 2 milyon Euro bonservisin yanı sıra sonraki olası satıştan yüzde 20 pay istediği belirlendi. Wright’ı elden çıkararak ciddi bir gelir elde etmek isteyen Danimarka kulübünün pazarlığa açık olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması! 2 oyuncuyla daha...
Habere Git

34 maçta 15 gol, 2 asist

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Antalyaspor'da 34 maçta 15 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Haji Wright, ABD Milli Takımı'nda iki kez oynarken 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler