Soner Dikmen'den Ahmet Çalık için duygusal sözler

Feride Kara
18.01.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 22:35

Konyasporlu futbolcu Soner Dikmen kaybettiği takım arkadaşı Ahmet Çalık için "Bir ölüm düşünün ki, tüm Türkiye arkasından ağladı." ifadelerini kullandı.

Soner Dikmen'den Ahmet Çalık için duygusal sözler

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Konyaspor, Adana Demirspor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu maçın ardından Soner Dikmen takım arkadaşı Ahmet Çalık için duygu dolu açıklamalarda bulundu. 

Dikmen: Bir ölüm düşünün ki, tüm Türkiye arkasından ağladı


Soner Dikmen: "Hayatımda hiç böyle bir maça çıkmamıştım. Ahmet, çok güzel bir insandı. Allah ondan razı olsun. Onu yetiştiren ailesinden de Allah razı olsun. Bir ölüm düşünün ki, tüm Türkiye arkasından ağladı. Bazen hayata çok farklı anlamlar yüklüyoruz..."

Gol anonsu: Ahmet Çalık!

Adana Demirspor maçının 53. dakikasında golü Rahmanovic atarak Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Stadyumda yapılan gol anonsu "Konyaspor'un golü, 6 numaralı formasıyla, Ahmet Çalık." şeklinde oldu ve herkesi duygulandırdı. Tüm takım yedek kulübesine giderek Ahmet Çalık'ın 6 numaralı formasını açtı. 

İlgini Çekebilir
Konya'da Ahmet Çalık'e Sezen Aksu şarkısıyla veda
Habere Git

Maç öncesi Ahmet Çalık anıldı

11 Ocak Salı günü geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık Konyaspor Adana Demirspor maçı öncesi anıldı. Ahmet Çalık'ın kardeşi Fatih Çalık'ın da yer aldığı anma programında tüm tribünler Ahmet Çalık için saygı duruşunda bulundu. Ahmet Çalık'ın Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinde çalmasını istediği Sezen Aksu şarkısı Yalnızca Sitem çalındı. Binlerce Konyaspor taraftarı Ahmet Çalık'ın ismini bir anda anarken gözyaşlarını tutamayan taraftarlarda görüldü. 

Senin için hazırladığımız haberler