Hataysporlu Kevin Soni'den Christian Atsu Açıklaması

Akın Ungan
09.02.2023 - 22:04 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 22:11

Kahramanmaraş merkezli depremler, Hatay'da da yıkıma neden oldu. Hataysporlu Kevin Soni, günlerdir aranan Christian Atsu hakkında konuştu. İşte detaylar.

Hataysporlu Kevin Soni'den Christian Atsu Açıklaması

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler, Hatay dahil toplam 10 ilde yıkıma sebep oldu. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından birçok kişi enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan haber alınamadı. Atsu'nun son durumu hakkında belirsizlik sürerken, takım arkadaşı Kevin Soni açıklama yaptı.

"Atsu ile telefonda konuşuyordum, bunun son konuşmamız olduğunu bilmiyordum"

Fransız basınından Foot Mercato'ya konuşan Kevin Soni, "Christian Atsu ile telefonda konuşuyordum. Pazar günü frikik golü atmıştı ve ona iyi oynadığını ve performansını beğendiğini söylemiştim. Ama bunun son konuşmamız olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

"Arkadaşımın ölmüş olabileceği söylendi"

Soni, "İki saat sonra başka bir haber alamadım. Bana arkadaşımın ölmüş olabileceği söylendi, bu seni çıldırtmaya yeter. Kesinlikle onunla telefonda konuşan son kişi benim. Bunu söylemekten gurur duymuyorum ama sağ salim buluruz inşallah. Bunun için her gün dua ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Hataysporlu futbolcu: "Yedinci kattan atlamak istedim"
Habere Git

"Umarım onu buluruz"

Sözlerine devam eden Soni, "Bulunduğu iddiaları yalan. Salı akşamı İstanbul'a uçtuk ve o bizimle değildi. Bulunduysa neden uçakta değildi? Bu haberler yalan. Ümidini korumak ve ailesini korkutmamak için söylemiş olabilirler. Size söyleyebileceğim, bizimle İstanbul'a gelmediği. Umarım onu buluruz" dedi.

"Atsu'da tam bir netlik yok"

Kulüpler Birliği Vakfı ile yapılan toplantının ardından konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Atsu ile ilgili "Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler