Portekiz - Türkiye: 2-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
31.05.2023 - 23:56 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 00:45

CEV Avrupa Altın Ligi'nde A Milli Erkek Voleybol Takımı, Portekiz karşısında 3-2 kazandı ve 2'de 2'de yaptı. İşte maç sonucu, setler ve yazılı özet...

Portekiz - Türkiye: 2-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

CEV Avrupa Altın Ligi'nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, ikinci maçına çıktı. Portekiz ile karşı karşıya gelen Ay-Yıldızlılar, zorlu deplasmanı 3-2 kazandı.

Dördüncü set nefes kesti

Başa baş başlayan mücadelenin ilk setini millilerimiz 25-23 kazandı. İkinci sette reaksiyon gösteren Portekiz, bölümü 25-21 önde tamamladı. Filenin Efeleri üçüncü sette ise 25-23 galip gelerek, tekrar öne geçti.

Karşılaşmanın dördüncü seti ise nefes kesti. 12-6 önde olan Ay-Yıldızlılar, rakibi üzerindeki baskısını kaybetti ve Portekiz'in önce dengeyi yakalamasına sonra ise öne geçmesine engel olamadı. Set, 25-22 Portekiz lehine bitti.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları, Uluslar Ligi'ne zaferle başladı!
Habere Git

Final setinde biz güldük

Maçın final seti ise dengeli başladı. Fakat Portekiz, dördüncü sette yakaladığı ivmeyi burada da devam ettirdi. Filenin Efeleri'nin elindeki maç defalarca gitti, geldi. Ay-Yıldızlılar, zorlu mücadeleyi kazanarak, skoru 3-2 yaptı.

Filede hata yapmadık

İki milli maça çıktığımız günde Filenin Efeleri de Sultanlar gibi hata yapmadı. Filenin Sultanları, Uluslar Ligi'nde Güney Kore'yi 3-0 yenerken, Efeler ise CEV Avrupa Altın Ligi'nde Portekiz'i 3-2 ile geçti.

Altın Ligi'nde 2'de 2

Türkiye, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'nda çıktığı 2 maçı da kazanmayı başardı. İlk maçta Danimarka'yı 3-0 yenen Filenin Efeleri, Portekiz maçını da kazanarak grup liderliğini sürdürdü.

Senin için hazırladığımız haberler