Sörloth imzayı attı! İşte ilk sözleri...

22.09.2020 - 18:55 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 18:55

Son dakika transfer haberi... Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth, Leipzig'e transfer oldu. İşte detaylar...

Sörloth imzayı attı! İşte ilk sözleri...

AJANSSPOR - HABER 

Leipzig, Norveçli golcü Sörloth'u renklerine bağladı.

Bundesliga ekibi, 5 yıllık sözleşme imzalayan 24 yaşındaki forvetin 19 numaralı formayı giyeceğini duyurdu.

Sörloth ne dedi?

Leipzig'e transfer olan Sörloth, "İlk birkaç görüşmeden sonra, RB Leipzig için oynamak istediğimi hemen anladım. Kulüp, geçtiğimiz sezon ligde ama özellikle Şampiyonlar Ligi'nde etkileyici performanslarıyla dikkat çekti. Julian Nagelsmann'ın oynattığı hücum futbolu, ideal olarak benim oyun tarzıma uyuyor. Bundesliga'daki mücadeleyi dört gözle bekliyorum" dedi.

Leipzig İdari Direktörü Oliver Mintzlaff ise "Alexander Sörloth ile sözleşme imzaladığımız için çok mutluyuz. Oldukça karmaşık olan bu transferin başarılı bir şekilde uygulanması, ancak sportif idarecilerin mükemmel çalışmasıyla mümkün oldu. Sörloth, felsefemize mükemmel uyan bir transfer olmasının yanı sıra kadromuz açısından yapbozdaki eksik parçaydı" dedi.

 
 

RB Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche de, "Alexander, futbolumuz için önemli olan tüm becerilere sahip. Türkiye'de hem golcü, hem de hazırlayıcı olarak niteliklerini gösterebildiği olağanüstü bir sezon geçirdi. Bu sezon için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz" ifadesini kullandı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler