Sörloth kendine geldi, Avrupa'da gündem oldu: "Hatalı transfer..."

07.03.2021 - 15:41 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 15:46

Almanya Ligi'nde Leipzig forması giyen Alexander Sörlorth, performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Golcü futbolcunun son maçta attığı gol ve yaptığı asist hem ülkesi hem de Almanya'da gündem oldu. Peki, Trabzonspor'un eski golcüsü için ne dediler? İşte yanıtı...

Sörloth kendine geldi, Avrupa'da gündem oldu: "Hatalı transfer..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Alexander Sörloth, Freiburg maçındaki performansıyla gündem oldu. 3-0 biten maçta Sörloth 1 gol 1 asist üretirken, hem Alman basını hem de Norveç basını Sörloth'un ritmini bulmaya başladığına dikkati çekti.

"Bundesliga'daki formunu yakalamış görünüyor"

Norveç'ten Nettavisen, "Alexander Sörloth, Leipzig'de yine gol attı. Bundesliga'daki formunu yakalamış görünüyor" yorumunu yaptı.

"İzlemesi eğlenceli"

Ayrıca eski teknik direktör ve scout Lars Tjærnås, Alexander Sörloth için, "İzlemesi eğlenceli, çok daha sakin ve dengeli görünüyor" ifadelerini kullandı.

"Hatalı transferle 3 puan kutlanıyor"

Öte yandan TAG24, Alexander Sörloth ile ilgili olarak, "Leipzig, Sörloth sayesinde süper bir performans sergiliyor. Hatalı transferle 3 puan kutlanıyor" yorumunu yaptı.

Nagelsmann'ın Sörloth yorumu

Ayrıca söz konusu haberde, Julian Nagelsmann'ın sözlerine de yer verildi. Nagelsmann, "3 ya da 4 hafta önce her gün, Sörloth için kötü transfer yorumu yapıyordu. Şimdi ise gol atmasını kutluyorlar. Böyle devam etmeli. Kendisinden bunu bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor'da gol kralı olmuştu

Hatırlanacağı üzere Alexander Sörloth, Süper Lig'de 24 golle gol kralı olmuştu. Norveçli futbolcu, bordo-mavili takımda toplamda ise 49 maçta 33 gol 10 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler