"Sörloth Leipzig'e ben de Trabzonspor'a..."

20.08.2020 - 16:39 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 16:48

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... Almanya'da Darmstadt forması giyen Serdar Dursun Trabzonspor'a transfer olacak mı? Futbolcu transfer için neler söyledi? Serdar Dursun geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

"Sörloth Leipzig'e ben de Trabzonspor'a..."

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadroya forvet takviyesi yapmak istiyor. Trabzonspor, Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun ile görüştü mü? Transferle ilgili son durum ne? İşte yanıtı…

Serdar Dursun, Trabzonspor’a transfer olacak mı?

Almanya’da Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayında konuğu olan Serdar Dursun, temsilcisinin transferle ilgili görüşmeleri sürdürdüğünü dile getirdi.

“Kulüpler anlaşırsa transfer olur”

Serdar Dursun, “Kulübüm tekliflere açık. Tabii ki benimle devam etmek istiyorlar; ama teklifler konusunda önümü kapatmak da istemiyorlar. Temsilcim Trabzonspor'la görüşüyor. Kulüpler anlaşırsa bu transfer olabilir. Görüşmeler devam ediyor. 10 gün içinde her şey netleşir” diye konuştu.

Hannover de opsiyonlardan biri

Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Hannover 96'nın da kendisini istediğini belirten tecrübeli futbolcu, Almanya’da devam etme ihtimalinin olup olmadığına da değindi. Golcü futbolcu, “Gideceğim takım Hannover de olabilir. Her şey kulüplerin anlaşmasına bağlı. Ben kendimi her türlü olasılığa göre hazırlıyorum. Elbette kariyerimin bu aşamasında Türkiye'de büyük takımda oynamak isterim” dedi.

“Sörloth, Leipzig’deki sistem tam olarak uyar”

Trabzonspor forması giyen Sörloth’un Alman ekibi Leipzig’e transfer olacağı yönündeki haberleri de yorumlayan Serdar Dursun, ”Sörloth çok başarılı bir oyuncu, Liepzig'e transferi söz konusu... Orada ben de oynadım. 4. Lig'deydiler o zaman. Sörloth çok başarılı bir oyuncu, Leipzig'de sisteme tam olarak uyar ve çok başarılı olur. Yussuf Polsen'le çok iyi ikili olurlar. Neden olmasın? Sörloth, Leipzig'e giderse ben de Trabzonspor'a gidebilirim” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’e hazır olduğunun mesajını verdi

Öte yandan Serdar Dursun, A Milli Takım forması giyeceğine de inanıyor. Şenol Güneş’e mesaj gönderen futbolcu, “Ben sezona tam olarak hazırım ve nerede oynarsam başarılı olacağıma inanıyorum. Şenol Güneş’in beni A Milli Takım'a çağıracağına inanıyorum. Belki ilk hazırlık maçları için aday kadroya davet edilirim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Serdar Dursun, başarılı bir sezon geçirdi

16 gol 7 asistlik performansıyla geçen sezonu başarılı geçiren Serdar Dursun, Almanya 2. Ligi’nde toplam 126 maçta 40 gol attı. Futbolcu, Almanya Kupası’nda ise 9 maçta 5 kez rakip ağları havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler