Sörloth: "Maçtan sonra biraz sinirliydim"

12.10.2020 - 12:32 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 12:36

Norveç Milli Takım haberleri.... Norveç Milli Takımı forması giyen Alexander Sörloth, Romanya karşılaşması sonrası ne dedi? 24 yaşındaki oyuncu neden sinirliydi? İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Norveç Milli Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Romanya'yı deplasmanda yendiği karşılaşmada 1 gol atan eski Trabzonsporlu oyuncu Alexander Sörloth maç sonrası oldukça sinirli olduğunu söyledi.

"Maçtan sonra biraz sinirliydim"

Ülkesinin basınına konuşan 24 yaşındaki forvet oyuncu, "Maçtan sonra biraz sinirliydim çünkü ne kadar iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sırbistan'a karşı kaybetmek biraz sinir bozucu ama aynı zamanda Romanya maçını da kazanmak çok güzel. 6 veya 7-0 kazanabilirdik" dedi.

"Hayal kırıklığına uğradık"

Sırbistan maçında hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Sörloth, "Maç akşamı ve ertesi gün hayal kırıklığına uğradık. Sonra toplantı yaptık ve oyuncularla bu durumu konuştuk. Bir daha böyle futbol oynamayacağımıza karar verdik. Romanya maçında da çok agresiftik ve sinirliydik" şeklinde konuştu.

11 milyon Euro kazandırdı

Bilindiği üzere Norveçli yıldız 20+2 milyon Euro karşılığında Alman ekibi Leipzig'e transfer olmuştu. Bordo-mavili takım ise bu transferden kasasına 11 milyon Euro koymuştu

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler