Trabzonspor'dan karantina açıklaması! Sörloth...

06.05.2020 - 10:29 | Son Güncellenme: 06.05.2020 - 16:42

Koronavirüs salgını sebebiyle yurt dışına giden ve geri dönen Trabzonspor'un golcüsü Sörloth karantinaya alınmıştı. Futbolcu, yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'dan karantina açıklaması! Sörloth...

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'de maçlara zorunlu olarak ara verildi. Trabzonspor'da ülkesine giden ve geri dönen futbolculardan Alexander Sörloth için karantinaya alınmıştı. Sörloth'un karantina süreci ne zaman bitecek? İşte yanıtı...

Sörloth için karantina süreci bugün bitti

AJANSSPOR

Bu sezon Trabzonspor'da ortaya koyduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çeken Sörloth, 14 günlük karantina süreci sebebiyle Trabzon'da KYK yurduna yerleştirildi.

Sörloth takıma ne zaman katılacak?

Golcü futbolcunun karantina süreci bugün itibarıyla son buldu. 14 günlük sürece nokta koyan golcü ismin yarın takıma katılması ve saha çalışmalarına başlaması bekleniyor. 

Öte yandan Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "22 Nisan tarihinde Norveç’ten Trabzon’a dönen oyuncumuz Alexander Sörloth’un Sağlık Bakanlığı tarafından mecburi tutulan 14 günlük karantina süreci tamamlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Sörloth bu sezon kaç gol attı?

Adı transfer döneminde başta Real Madrid olmak üzere birçok Avrupa takımıyla anılan Norveçli golcü, bu sezon 39 maçta 25 gol 8 asistlik performans ortaya koydu.

Sörloth'un bonservis bedeli ne kadar?

Trabzonpor'da kalması için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi zorunlu olan Sörloth'un, kulübün resmi yayın organlarına bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler